Platenspeler Crosley Cruiser

Platenspeler Crosley Cruiser

Review Platenspeler Crosley Cruiser

Vinyl is weer helemaal terug. De beste dj’s van de wereld grijpen met grote regelmaat naar de oude vinyl lp’s van vroeger tijden. Ook de online handel in LP’s groeit al geruime tijd. Wellicht heb jij ook wel momenten dat je met weemoed terugdenkt aan de tijd dat jouw kasten volstonden met prachtige LP hoesen van bekende wereldsterren. Die oude platen kun jij weer met een gerust hart van zolder halen, want deze lp platenspeler van Crosley Cruiser speelt ze af als nooit tevoren!

Omdat deze slimme platenspeler ook op batterijen kan functioneren, kun je met deze platenspeler letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Het is een kwestie van “de koffer sluiten”! Voor het serieuzere werk is de Crosley Cruiser platenspeler ook aansluitbaar op een geluidsinstallatie. Als stand-alone platenspeler wordt het geluid weergegeven over 2 geïntegreerde luidsprekers. Er is bovendien een Crosley Executive usb platenspeler lijn beschikbaar. Deze platenspelers zijn standaard uitgevoerd met een USB aansluiting om lp’s te kunnen digitaliseren.

lp platenspeler crosley cruiser deluxe digitale platenspeler met usb poort

Met de Crosley platenspeler kun jij alle soorten lp’s afspelen. Voor singles kun je gebruik maken een handige adapter die standaard wordt meegeleverd. De Cruiser II werkt op basis van riemaandrijving techniek en platen kan je op drie verschillende snelheden afspelen: 33 toeren, 45 toeren en 78 toeren per minuut. Verder zit er standaard een beschermer voor de afspeelnaald in het pakket. De stijlvolle vormgeving en de verschillende kleurstellingen van de Crosley Cruiser platenspeler lijn brengen jou weer helemaal terug in de tijd van vintage en vinyl!

Lees meer electronica artikelen, zoals de Buoq Axis bluetooth headphone, het Buienradar weerstation en de Sonos Playbar soundbar.

Platenspeler Crosley Cruiser

149,00
4.25

Crosley Cruiser Deluxe

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *