Philips hd2692 broodrooster

Philips broodroosters

Review Philips broodroosters

De Philips HD2692 broodroosters zijn gebruiksvriendelijke en degelijke broodroosters voor iedereen die van geroosterd brood houdt. De broodroosters uit de Philips Viva Collection zijn uitgevoerd met een ontdooi functie en beschikken over voldoende hittestanden om een perfect goudbruin broodje te roosteren of toasten. De sledes bieden voldoende ruimte voor verschillende broodsoorten.

Philips hd2692 broodrooster

In de Philips HD2692 kunnen zelfs kant-en-klare broodjes boven de sledes worden geroosterd met de metalen houders. De kruimellade van het Philips HD broodrooster is helaas wat minder handig. Er zitten aan de zijkanten brede randen op waar de kruimels op blijven liggen. Bij het uitschuiven van de kruimellade, vallen deze kruimels alsnog op de tafel of vloer. Het blijft toch het meest praktisch om het rooster boven een pedaalemmer te legen. Verder niets dan lof over dit broodrooster. De HD serie broodroosters zijn bovendien aantrekkelijk voor het oog!

De Philips broodroosters kunt u ook gebruiken als hulpmiddel in de keuken. Voor het bereiden van toast bij uw favoriete soep, het ontdooien van broodjes uit de vriezer of het krokant maken van een vers geroosterd stokbrood.

Lees ook de artikelen over de Philips Airfryer, de Sola pannenset Juvia en het kiezen en kopen van een barbecue.

Bericht auteur: Reviewgids