Philips Airfryer friteuse

Philips Airfryer friteuse

Review Philips Airfryer friteuse

Frituren is enorm populair bij veel Hollandse gezinnen. Een nadeel van conventionele friteuse apparaten is, dat u ongezond frituurvet gebruikt om het voedel te bereiden. Philips heeft hiervoor nu een oplossing gevonden met de Philips Airfryer hetelucht friteuse. Met De Philips Airfryer friteuse maakt u gebruik van hetelucht techniek om uw frituurhapjes tot in perfectie klaar te maken. Doordat u geen ongezond frituurvet gebruikt tijdens de bereiding, bevatten de snacks uit de Airfryer XL per saldo minder calorie├źn. Met de Philips Airfryer kunt u keer op keer gezond frituren en blijven de smaken van uw snacks beter behouden.

Philips Airfryer friteuse
Philips Airfryer friteuse

De Philips Airfryer XL komt uit de populaire Avance serie en Philips heeft deze Airfryer lijn verder geperfectioneerd. De Philips huishoudelijke apparaten hebben een uitstekende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid, bediengemak en levensduur. U hoeft zich niet langer schuldig te voelen als u uw friteuse tevoorschijn haalt, want met uw Airfryer zorgt u ervoor dat iedere snack zo verantwoord mogelijk wordt bereid met behoud van de originele smaak.

Met de keuze voor een Airfryer spaart u bovendien de kosten van duur frituurvet uit. U heeft namelijk geen frituurvet meer nodig om lekkere snacks te kunnen bereiden. Verder kunt u de Airfryer, in vergelijking met conventionele friteuse apparaten, veel sneller schoonmaken! Gezond frituren wordt voor u een peuleschil met de Philips Airfryer XL! Maak een keuze voor een van de Airfryers uit de Philips Avance serie.

Waarschijnlijk zult u de Philips Airfryer XL vooral gebruiken voor het frituren, maar behalve frituren is het met de Airfryer ook mogelijk om groenten te stomen, vlees te braden, en zelfs taarten of pizza te bakken.

Lees op deze website meer artikelen over huishoudelijke apparaten, zoals het kiezen en kopen van koffiemachines, de Cake Pop maker en de iKettle slimme waterkoker.

Bericht auteur: Reviewgids