oz splitback sofa design slaapbank

OZ sofa slaapbank Splitback

Review OZ sofa slaapbank Splitback

De OZ Splitback is een strakke comfortabele sofa en slaapbank in één! De Splitback is een nieuwe designtrend, overgewaaid uit Zweden. Waarom kan een slaapbank niet tegelijk dienen als modieuze loungebank en sofa? De OZ Splitback biedt het allemaal! De bekleding van de OZ Splitback is gemaakt van Leathertex en geeft de bank een strakke moderne look.

oz splitback sofa design slaapbank

De bank is voorzien van pocketvering en het onderstel bestaat uit verchroomde stalen poten. De rugleuningen van de Splitback zijn separaat te kantelen, waardoor de loungebank op veel manieren gebruikt kan worden. Bovendien is de OZ Splitback sofa uitbreidbaar met een groot voetenstuk en stoelen om uw zithoek compleet in te richten. De OZ Splitback is onder andere verkrijgbaar bij 4udesigned.

In veel interieurs is de slaapbank een saai meubelstuk en wordt deze ook maar incidenteel gebruikt. Deze OZ sofa brengt hier verandering in, omdat u deze slaapbank ook als loungemeubel en comfortabele bank kunt gebruiken. Omdat de Splitback sofa naar wens uit te breiden is met diverse accessoires, kunt u altijd een uitvoering samenstellen die past bij uw interieur.

Lees ook de artikelen over het Lümmel Laxxer zitmeubel, de opklapbare picknicktafel en de Chaise Longue Unwind ligstoel.

Bericht auteur: Reviewgids