Netgear Arlo beveiligingscamera

Netgear Arlo IP beveiligingscamera

Review Netgear Arlo IP beveiligingscamera

Bent u gesteld op uw privacy? Zoekt u een eenvoudige en betaalbare camera oplossing om uw woonhuis, kantoor of vakantiewoning te beveiligen tegen ongewenst bezoek? De Netgear Arlo IP beveiligingscamera helpt u hiermee.

Zonder technische voorkennis kan iedereen deze Netgear Arlo IP bewakingscamera plaatsen en direct in gebruik nemen. Via uw smartphone en tablet kunt u op iedere plek en op ieder moment zien wat er in en rond uw huis gebeurt. De Netgear Arlo wifi camera’s bieden HD beeldkwaliteit en zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. De weersbestendige IP bewakingscamera’s van Netgear zorgen ervoor dat ongewenste bezoekers overdag en s’nachts haarscherp in beeld worden gebracht.

De Netgear Arlo IP beveiligingscamera kunt u als volgt plaatsen: U kiest een locatie uit en plaatst een Netgear Arlo draadloze bewakingscamera met behulp van de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Er hoeft geen stopcontact in de buurt te zijn; de draadloze wifi camera werkt namelijk op batterijen die tot 6 maanden meegaan.

Met behulp van de Netgear Arlo smartphone app kunt u overal en altijd opgenomen beelden bekijken in HD kwaliteit. Doordat de Netgear Arlo beveiligingscamera’s ook voorzien zijn van een bewegingssensor, kunnen ze ook automatisch beelden naar uw telefoon sturen wanneer er beweging is gedetecteerd. De beelden worden automatisch opgenomen in uw eigen cloud opslag, zodat u ze later terug kunt kijken. Met het Netgear Arlo bewakingscamera systeem voorkomt u woninginbraak en vandalisme. Met slechts één druk op de knop kunt u IP camera’s toevoegen om meer ruimten in huis te beveiligen.

Netgear Arlo beveiligingscamera

Netgear is een gerenommeerd merk op het gebied van wifi netwerk componenten zoals routers en switches. Deze kennis heeft Netgear ten volle benut bij het ontwikkelen van de Arlo wifi beveiligingscamera oplossing.

Meer slimme beveiligingsoplossingen

Lees ook de artikelen over het Somfy draadloze alarmsysteem, de EZVIZ digitale deurspion en Philips Hue verlichting die u met een slimme rookmelder kunt koppelen!

Netgear Arlo IP bewakingscamera

479,00
4

Netgear Arlo

4.0/5

Plus

  • HD beeldkwaliteit
  • Geen draden
  • Koppelen met smartphone

Bericht auteur: Reviewgids