Matras kiezen en kopen

Matras kiezen en kopen

Een beddenmatras kiezen is nog niet zo eenvoudig

Voelt u de spijlen van uw bedbodem tijdens uw welverdiende nachtrust? Wordt u halverwege de nacht wakker van harde matrasveren? Dan wordt het tijd voor een nieuwe matras. De keuze in matrassen is enorm! Op deze pagina kunt u een Matras kiezen en kopen.

Pocketvering Matras kiezen en kopen

De pocketveringmatras is de meest gebruikte matras op ledikanten. De pocketmatras is voorzien van vele veren en kent verschillende comfortzones voor extra ondersteuning. De dikte van een pocketveringmatras is minder belangrijk. Waar u op kunt letten is het aantal comfortzones, het aantal veren per vierkante meter en de stevigheid van het matras. Een te zacht matras zal minder ondersteuning bieden en u zakt er dieper in weg. Een stevige pocketvering is prettig, maar een te hard pocketmatras zal resulteren in pijnlijke lichaamsdelen of spierpijn. Het is handig om uw huidige matras als uitgangspunt te nemen bij het kiezen van een matras.

Traagschuim Matras kiezen en kopen

Een ander soort matras is het traagschuimmatras. Een traagschuimmatras neemt zoveel mogelijk de vorm van uw lichaam aan en biedt goede ondersteuning. In een traagschuimmatras zakt u doorgaans wat verder weg. Het schuimmatras wordt door sporters veel gebruikt! 

De keuze voor een matras is een kwestie van persoonlijke smaak. Een topmatras kan wat extra comfort bieden, maar brengt geen verbetering als u deze bovenop een versleten matras legt! Hieronder treft u een aantal interessante topdekmatras en andere matras aanbiedingen die u kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Post Author: Reviewgids