massive kico monty kinderlamp

kinderlamp Massive Kico Monty

Review plafond lamp Massive Kico Monty

Deze fraaie kinderlamp Massive Kico Monty willen wij u niet onthouden! Als u op zoek bent naar een unieke lichtbron voor uw kinderkamer, dan is hanglamp Massive Kico Monty een absolute aanrader! Deze plafondlamp is kleurrijk, biedt plaats aan 2 lampen van maximaal 60 watt. De lamp kunt u heel eenvoudig monteren in de kinderkamer.

De kinderlamp Massive Kico Monty lijkt in alle opzichten op een echte luchtballon en vrolijkt de kinderkamer helemaal op. De kinderlamp is direct uit voorraad leverbaar bij diverse webshops. Middels ideal of creditcard kunt u de kinderlamp veilig afrekenen en wordt deze vaak ook gratis bij u thuisbezorgd.

massive kico monty kinderlamp

Maar al te vaak worden de wanden van de kinderkamer gebruikt voor het aanbrengen van felle kleuren en figuurpatronen. Of de muur wordt volgeplakt met posters van animatie kinderfilm helden. Tel daar dan de felroze of babyblauwe kledingkast, het sprookjesbed en het voetbal vloerkleed nog bij en de kinderkamer is ineens niet meer zo rustig en kalmerend voor uw kleine kinderen!

Door te kiezen voor een minder uitgesproken muurbekleding en neutrale kinderkamer meubels, blijven er mogelijkheden over om de kinderkamer fantasievol aan te kleden.

De Massive kinderlampen spreken tot de verbeelding. Een blik op het plafond is voldoende om een glimlach op het gezicht van uw kind te toveren!

Lees ook de artikelen over de Automoblox speelgoed auto’s, de Kurio Tab Lite kindertablet en de kieshulp voor trampolines.

Bericht auteur: Reviewgids