kattenbak Bill

kattenbak Bill met filter

Review kattenbak Bill met filter en klep

Kattenbak Bill met filter van fabrikant Pet Products heeft een hoge onderbak. Dit is zeer praktisch, want de korrels blijven hierdoor netjes in de bak! Verder is kattenbak Bill aan weerszijden voorzien van filters die nare geurtjes uitstekend absorberen. Deze filters zijn separaat na te bestellen. Overigens is het ook mogelijk om een universeel stuk koolfilter te kopen en deze op maat te knippen. Dankzij het handvat aan de bovenzijde is de kattenbak eenvoudig te verplaatsen. De bovenzijde is afneembaar, zodat schoonmaken een simpele klus is.

De deur van de kattenbak blijft incidenteel wat openstaan, maar dat is dan ook het enige kritiekpunt op deze praktische en voordelig geprijsde kattenbak! Kattenbak Bill is verkrijgbaar bij verschillende webwinkels!

Er zijn inmiddels ook kattenbakken met lade verkrijgbaar. Daarmee is het niet langer nodig om de kap van de kattenbak te verwijderen, maar kunt u simpelweg de lade openen en sluiten.

Belangrijke aspecten van een kattenbak blijven toch het gemak van schoonmaken, het weren van de penetrante luchtjes en het eenvoudig kunnen verplaatsen van het kattentoilet. Deze kattenbak Bill voldoet aan die eisen.

Heb je behalve de kattenbak ook nog geen kattenluik? Dan zou het Sureflap kattenluik met chip misschien interessant kunnen zijn!

Lees ook de artikelen over het kiezen en kopen van een bedmatras, de Oystermouse en de Cake Pop maker.

kattenbak Bill met filter

0

Bericht auteur: Reviewgids