Jumbo Wasgij legpuzzels

Jumbo Wasgij legpuzzels

Review Jumbo Wasgij legpuzzels

Bij Jumbo zul je misschien eerst denken aan de supermarkt. Maar kort daarna zul je Jumbo waarschijnlijk herkennen als de fabrikant van bordspellen en legpuzzels! Jumbo daagt puzzelend nederland, en jou, uit tot het voltooien van de Jumbo Wasgij legpuzzels! De benaming ‘wasgij’ is afgeleid van jigsaw, het Engelse woord voor legpuzzel. In dit review artikel lees je meer over deze populaire legpuzzels voor volwassenen en kinderen!

Wat is een wasgij puzzel?

Bij deze nieuwe Jumbo Wasgij legpuzzels weet jij als puzzelaar niet wat er op de puzzel afgebeeld is. Je krijgt alleen een hint en moet zo de legpuzzel zien te voltooien!

Je kunt verschillende uitvoeringen en uitgaven van de Jumbo wasgij puzzels kopen. Voorbeelden van populaire legpuzzel uitgaven zijn de Wasgij Original serie, de Wasgij Destiny serie en de Wasgij Mystery serie. Het aantal stukjes van de legpuzzels ligt meestal tussen de 150, 500 en 1000 stukjes. Bovendien komen er geregeld speciale uitgaven en mini wasgij puzzels uit.

Wasgij legpuzzels voor volwassenen

Als je een Wasgij legpuzzel gaat kopen, zul je ervaren dat dit geen eenvoudige legpuzzels zijn. De Jumbo Wasgij legpuzzel is een serieuze uitdaging voor volwassenen. Natuurlijk kun je deze legpuzzels ook samen proberen op te lossen. Je hoeft geen geoefende puzzelaar te zijn! Samen puzzelen en nadenken over de hints. Het geeft een nieuwe dimensie aan het leggen van puzzles zoals we dat van vroeger kennen.

Wasgij legpuzzel smartphone app

Zonder alles te verklappen; er is ook een Wasgij legpuzzel smartphone app! Handig voor de puzzelaar die bang is stukjes kwijt te raken. De uitstekende reputatie van Jumbo wordt bevestigd als jouw Wasgij legpuzzel wordt thuisbezorgd. De kwaliteit straalt van de verschillende soorten legpuzzels af. De afmeting die een Wasgij legpuzzel heeft als je deze voltooit, staat vermeld op de doos. Puzzelen maar!

Hoe groot en hoe moeilijk is een Wasgij puzzel?

Dacht jij dat legpuzzels ouderwets zijn? De Wasgij legpuzzels dagen jou uit om de puzzel compleet te leggen. Of je nu een beginnende of een gevorderde puzzelaar bent. Je zult je met de legpuzzels uitstekend gaan vermaken! Leg ook eens een van de uitdagende legpuzzels samen met kinderen. Hoeveel stukjes telt jouw Wasgij puzzel? Voor hele grote legpuzzels van 1500 stukjes tot 3000 stukjes kan het handig zijn om een puzzelmat te kopen. De koppeling naar de tablet en je smartphone maakt het puzzelen nog uitdagender!

Hoe vind je de oplossing van jouw Wasgij puzzel?

Met de volgende uitleg en tips vind jij ook de oplossing van jouw Wasgij puzzel! Wil jij ook graag weten hoe het werkt; een wasgij puzzel oplossing vinden? Deze uitleg en tips zijn voor iedereen handig! Vind de oplossing van jouw wasgij puzzel helemaal zelf!

Jouw Wasgij puzzel oplossen doe je met deze tips en uitleg
  • Zorg voor een schone en vlakke ondergrond waarop je genoeg ruimte hebt om jouw hele Wasgij puzzel te kunnen leggen. Een foam mat of puzzelmat kan een handig hulpmiddel zijn!
  • Als je een Wasgij puzzel al langere tijd hebt, zitten er misschien al vuil en stukje stof tussen de stukjes. Met behulp van een vergiet kun je vuil en stof tussen de puzzelstukjes vandaan zeven! Zo kun je schoon en fris met puzzelen beginnen en blijft ook je ondergrond schoon.
  • Wanneer je voor het eerst een nieuwe Wasgij puzzel gaat leggen, kun je eerst een plan maken hoe je wilt gaan beginnen. Misschien wil je met een bepaald gedeelte van de puzzel beginnen en dan de rest aanleggen?
  • Zoek een doos, een diep deksel of bijvoorbeeld een bakblik waarin je de puzzelstukjes van je wasgij legpuzzel in kunt schudden en sorteren.
  • Sorteer de grootste groepen puzzelstukjes op hoofdkleur. Maak daarna kleinere groepjes van de puzzelstukjes die qua kleur bij elkaar zouden kunnen horen.
Nog meer tips voor jouw Wasgij puzzel oplossing!
  • Sorteer ook de kleinere groepen puzzelstukjes op hun kleur. Als je veel verschillende groepen puzzelstukjes hebt, kan het handig zijn om die in zakjes te doen en deze tijdelijk weg te leggen. Je kunt je dan eerst op het gedeelte van de Wasgij puzzel concentreren dat je eerst wilt gaan leggen en oplossen.
  • Gebruik een grotere plastic zak om alle zakjes met puzzel stukjes tijdelijk te kunnen opbergen en bewaren. Zo kun je geen puzzelstukjes kwijtraken en blijven de puzzelstukjes met een bepaalde hoofdkleur toch bij elkaar!
  • Als je een gedeelte van je Wasgij puzzel hebt kunnen oplossen, maar een beetje vastloopt, kan het helpen om de puzzel eens helemaal een stuk te draaien. Door in een andere hoek en vanuit een andere richting naar je wasgij puzzel te kijken, kun je soms weer nieuwe punten vinden waar je kunt aanleggen!
  • Door de puzzelstukjes in het licht te houden, kun je de voorkant en achterkant goed bekijken. Passen de puzzel stukjes wel echt bij elkaar? Zo werk je stap voor stap richting de oplossing van jouw Wasgij puzzel!

Lees ook de artikelen over de Crosley Cruiser lp platenspeler, de HQ Invento Infinity vlieger en het Buienradar weerstation.

Jumbo Wasgij legpuzzels

13,49
4

Jumbo Wasgij legpuzzels

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *