Jumbo Wasgij legpuzzels

Jumbo Wasgij legpuzzels

Review Jumbo Wasgij legpuzzels

Bordspellen- en puzzelfabrikant Jumbo daagt puzzelend nederland uit tot het voltooien van de nieuwe Wasgij legpuzzels! De benaming ‘wasgij’ is afgeleid van jigsaw, het Engelse woord voor legpuzzel. Bij deze nieuwe legpuzzels van Jumbo weet de puzzelaar niet wat er op de puzzel afgebeeld is. De puzzelaar krijgt uitsluitend een hint en moet zo de legpuzzel zien te voltooien!

De Jumbo wasgij puzzels zijn er in verschillende uitgaven; zoals de Wasgij Original serie, de Wasgij Destiny serie en de Wasgij Mystery serie. Het aantal stukjes van de legpuzzels varieert momenteel tussen 150, 500 en 1000 stukjes. Bovendien komen er geregeld speciale uitgaven en mini wasgij puzzels uit.

De wasgij legpuzzels zijn een serieuze uitdaging voor de geoefende puzzelaar! Bovendien lenen de Wasgij legpuzzels zich uitstekend voor samen puzzelen! Voor de puzzelaar die bang is stukjes kwijt te raken, is er ook een wasgij smartphone app! De goede reputatie van A-merk Jumbo wordt direct bevestigd met de hoge kwaliteit van de legpuzzels. Puzzelen maar!

Wie dacht dat legpuzzels ouderwets zijn, heeft het mis. De Wasgij legpuzzels dagen de beginnende en gevorderde puzzelaar uit om elke puzzel compleet te leggen. De link naar de moderne Ipad of tablet bevestigt dit eens te meer!

Lees ook de artikelen over de Crosley Cruiser lp platenspeler, de HQ Invento Infinity vlieger en het Buienradar weerstation.

Jumbo Wasgij legpuzzels

3.5

Jumbo Wasgij legpuzzels

3.5/5

Post Author: Reviewgids