Ikea kruiden vijzel met kom

Ikea kruiden vijzel met kom

Review Ikea kruidenvijzels

In de keuken van een echte fanaat mag een Ikea kruiden vijzel met kom als deze Ädelsten niet ontbreken! Deze stevige marmeren kruiden vijzel is zowel de bovenzijde als de onderzijde te gebruiken. De ondiepe zijde van deze vijzel is ideaal voor het vermalen van jouw favoriete kruiden. De diepere zijde van de Ikea kruiden vijzel met kom kun je gebruiken om met behulp van de stamper kruidenmixes, tapenades en andere heerlijkheden te bereiden.

De meegeleverde stamper bij deze marmeren vijzel is zwaar en ruw, waardoor je jouw kruiden effectief kunt malen en kneusen. De aroma’s komen op die manier het beste vrij en dat is terug te proeven op je bord! Deze zware vijzel van marmer is bij Ikea te koop voor een bijzonder lage prijs! Op deze pagina kunt u ook links naar soortgelijke kruiden vijzels van andere aanbieders vinden.

Een ander voorbeeld van een stevige en mooie kruiden vijzel is deze granieten kruiden vijzel van Jamie Oliver. Ook deze kruiden vijzel wordt met een kom geleverd. Hier is gekozen voor graniet in plaats van marmer.

jamie oliver granieten vijzel met kom en ikea kruiden vijzel met kom

Deze fraaie kruiden vijzel koopt u in een fraaie geschenkverpakking en is geschikt voor het bereiden van currypasta, pesto en kruidenboter.

Er zijn ook mooie kruiden vijzels van geborsteld RVS staal. Een voorbeeld hiervan is deze kruidenvijzel met stamper en kom van geborsteld RVS. Deze kruiden vijzel is een van de vele handige keukenhulpjes die jouw keukenuitrusting compleet maken!

topincn vijzel met stamper en kom rvs

Als kookfanaat kun je ook inspiratie opdoen met de artikelen over de Joseph Joseph Index snijplanken, de Fissler wokpan en de BK Cuisson stoofpan.

Natuurlijk zijn er ook artikelen over keukenapparatuur met een stekker, zoals de Cake Pop maker, de Princess Sous-vide stick en de Philips Airfryer.

Ikea kruidenvijzels

4

Kruidenvijzel Ädelsten

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *