HQ stuntvliegers

HQ Invento Infinity stuntvlieger

Review HQ stuntvliegers

Bij mooi weer en een redelijke windkracht verschijnen overal weer vrolijke en snelle stuurvliegers en stuntvliegers aan de blauwe hemel. Een voorbeeld van een serieuze stuntvlieger is deze sportvlieger van Invento. De HQ Invento Infinity stuntvlieger is een zeer nauwkeurige stuntvlieger waarmee ook wedstrijden kunnen worden gevlogen. Deze vlieger laat zich eenvoudig en intuitief besturen. Na korte tijd wennen krijgt u al snel het gevoel een professionele vliegerpiloot te zijn. Deze HQ Invento Infinity stuntvlieger voert moeiteloos trucs uit. Stunts als Backspins, Jacob’s Ladder, Fade, Lazy Susans, Lateral Rolls of Yo-Yo’s. De Invento Infinity vlieger voert al deze trucs gecontroleerd uit.

HQ Invento Infinity stuntvlieger en matrasvlieger
HQ matrasvlieger en stuntvlieger

Als u echter nog geen getraind stuntvliegeraar bent, kunt u ook kiezen voor de kleurrijke HQ matrasvliegers. Ook met de matrasvliegers kunt u trucjes in de lucht uitvoeren. Benut elke windvlaag voor spectaculaire duikvluchten met uw matrasvlieger. De matrasvliegers kunt u in verschillende spanwijdtes kopen. Naarmate de spanwijdte toeneemt, zult u meer kracht nodig hebben om de vlieger te kunnen besturen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Er zijn eenvoudige stuurvliegers en stuntvliegers met een wat kleinere spanwijdte die door kinderen goed te besturen zijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u een stuntvlieger, matrasvlieger of stuurvlieger kiezen op basis van de spanwijdte, de maximale belastbare windsnelheid en de prijs. De keuze voor een van de HQ vliegers is een keuze voor een kwaliteitsvlieger waar u jarenlang plezier van kunt hebben!

Overigens hoeft dat niet te betekenen dat de vlieger veel geld kost. U kunt al een HQ matrasvlieger kopen vanaf een 30,00 Euro. De stuurvlieger, stuntvlieger of matrasvlieger staat garant voor een zomer vol vlieger plezier!

Lees ook de artikelen over het Buienradar weerstation, de Wasgij legpuzzels en de Fatboy Headdemock hangmat.

HQ stuntvliegers

4

HQ Invento Infinity stuntvlieger

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids