Herenhorloge kiezen en kopen

Herenhorloge kiezen en kopen

Horloge kiezen en kopen


Met de opkomst van het internet is een bezoek aan de juwelier voor het vinden van het juiste herenhorloge overbodig geworden! Daarom is op deze pagina een overzicht van populaire design herenhorloges te vinden. Maak een keuze uit de grote collectie herenhorloges! Een herenhorloge kiezen en kopen; het overzicht bevat betaalbare merkhorloges, maar ook de luxe designhorloges van de grote merken. Ook staan er diverse horlogemerken van horlogemakers uit Nederland in het overzicht genoemd.

Een stoer herenhorloge kiezen en kopen van onder andere Diesel, G-SHOCK, Fossil, TW Steel, Danish Design, Casio, TRIWA, Breil en vele andere bekende horlogefabrikanten. Met een klik van uw muis kan het horloge van uw voorkeuren worden besteld. De prijzen lopen sterk uiteen, maar middels een prijscontrole bent u altijd verzekerd van een aantrekkelijke aankoopsprijs. Ook horlogekisten en accessoires als horlogebanden, bandinkorters en horlogegereedschap zijn op deze pagina terug te vinden.

Waarom een horloge kopen?

Waar het zakhorloge en polshorloge in vroeger tijden een noodzakelijk hulpmiddel waren om bij de tijd te blijven, is het horloge vandaag de dag vooral een stijlicoon en modeaccessoire om een mooie outfit te completeren. Klassieke horloges met extra groot uurwerk, moderne digitale horloges met grote knoppen, bonte kleuren en gekleurde displays; er is voor elk wat wils! Een prettig zittend horlogebandje van kwaliteitsleer maakt een zorgvuldig uitgekozen horloge helemaal af. Het horloge doet het ook nog altijd goed als cadeau. En wie dacht dat het moderne horloge uitsluitend de tijd kan weergeven heeft het ook mis. Want er zijn namelijk fraaie horloges met hartslagmeter, stappenteller en telefoon- en smsfunctionaliteiten te koop!

Herenhorloges vergelijken

Herenhorloges met elkaar vergelijken is een hele opgave. De keuze in modellen en merken herenhorloges is de laatste jaren explosief gestegen. Daarom hebben we hieronder de merken herenhorloges opgesomd waarvan wij vinden dat ze het bekijken en overwegen waard zijn.

Adidas herenhorloge kiezen en kopen

Adidas is met name bekend van de sportkleding en sportschoenen, en heeft inmiddels een naam opgebouwd als een sportief merk dat wil inspireren met opvallende, kleurrijke Adidas Originals horloges.

Aeromatic 1912 horloges

Aeromatic 1912 horloges zijn van Duitse makelij. Het merk heeft namelijk zijn oorsprong in Frankfurt liggen. De Aeromatic 1912 collectie bestaat voornamelijk uit design horloges met retro kenmerken. De Aeromatic horloges genieten wereldwijd een uitstekende reputatie. Want dat komt door de fraaie en exclusieve geintegreerde chronometers. Prijstechnisch vallen de herenhorloges van Aeromatic 1912 in het middensegment. De keuze voor een horloge van dit merk is daarom een keuze voor een kwaliteitsproduct tegen een schappelijke prijs.

Binary OI The One horloges

De BINARY OI – THE ONE horloges zijn op zijn zachtst gezegd ´opvallend´ te noemen. Door middel van leds wordt de tijd op originele en fraaie wijze weergegeven. Met een keuze voor een BINARY OI – THE ONE herenhorloge haalt u een heus collectorsitem in huis.

Casio horloges

De Casio horloges staan al sinds 1946 bekend om de innovatieve functies die al vroegtijdig in de horloges werden toegepast. Zo komt het eerste quartz horloge bij Casio vandaan. Populaire Casio horloges zijn de trendy Casio G-SHOCK en Casio Baby-G horloges. Casio horloges zijn technisch gezien ijzersterk en de fabrikant is één van de leidende horlogemerken. De meeste Casio horloges hebben een stalen horlogekast en zijn voorzien van een kunststof horlogeband. De Casio horloges beschikken over IP-normeringen. Er kan met het horloge worden gezwommen of zelfs in ondiepe wateren worden gedoken. De huidige lijn van Casio bestaat uit de Baby-G serie, de G-Shock serie, de Radio Controlled serie, de Edifice serie, de Pro Trek serie en de Casio Collection serie.

Danish Design herenhorloge
Danish Design herenhorloge kiezen en kopen

Het horlogemerk Danish Design bestaat sinds 1988 en produceert zeer elegante horloges. De afgelopen decennia hebben verschillende Deense horlogeontwerpers bijgedragen aan het succes van dit Scandinavische merk. De vraag naar deze horloges is altijd groot geweest, terwijl het aantal beschikbare modellen en lijnen beperkt bleef. De huidige horlogelijn voor heren omvat ongeveer 80 horloges. Daarmee moet het voor een ieder mogelijk zijn een Danish Design horloge te vinden dat aan de wensen voldoet. Deze horloges kunnen letterlijk tegen een stootje, want de kasten van de Danish Design horloges zijn gemaakt van roestvrij staal. Bovendien is het horlogeglas uitgevoerd in krasbestendig saffierglas.

Breil horloges

In 1942 werd reeds het eerste Breil polshorloge op de markt gebracht. Breil is een italiaans luxemerk en biedt een breed programma aan artikelen aan met onder andere juwelen, lederwaren en parfums. Met de slogen ‘don’t touch my Breil’ heeft het merk in korte tijd meer bekendheid gekregen. De Breil horloges hebben een luxe uitstraling en zijn van hoge kwaliteit.

Burg Watch Phone horloges

Bij het lezen van de merknaam is dit al te raden; de Burg Watch Phone horloges zijn voorzien van telefoon functionaliteiten! De Burg Watch Phone horloges zijn compatible met alle bekende telefoonproviders en beschikken over bel- en/of sms functies. Bovendien zijn de Burg 10 modellen uitgerust met Bleutooth. Het opladen gebeurt via een USB kabel of netstroom. Deze herenhorloges hebben een chic uiterlijk en zijn dan ook prima als accessoire te gebruiken bij een nette outfit.

Diesel horloges

De Diesel herenhorloges zijn, gelijk het merk, erg opvallend, rebels vormgegeven en daarmee zetten ze doorgaans de trend. Merklabel Diesel is vernieuwend en is niet bang om te werken met kleuren en afwijkende materiaalsoorten. De horlogefabrikant kent zijn oorsprong in 1978 en is sindsdien groot geworden in de mode wereld. De fabrikant levert nu al enkele jaren zeer verrassende en kwalitatief hoogwaardige horlogelijnen af. 

Esprit horloges

Horlogefabrikant Esprit uit Californie omschrijft zichzelf als een van de meest veelzijdige fashion merken ter wereld. Het Esprit productportfolio bevat schoenen, kleding, sieraden, zonnebrillen en horloges. De Esprit horloges zijn origineel vormgegeven en zijn van hoge kwaliteit. Esprit werkt geregeld met zilver en combineert dit met parels, zirkonia’s en edelstenen. Door verschillende patronen en vormen van metaalbewerking toe te passen, zijn de herenhorloges telkens vernieuwend.

Fossil horloges

Fossil herenhorloges kenmerken zich door een modern design wat wordt gecombineerd met vintage stijlelementen. Het merk FOSSIL bestaat sinds 1984 en levert herenhorloges met de moderne vintage designlook. Behalve horloges, biedt FOSSIL ook tassen en sieraden aan. Niet alleen de Fossil horloges zijn een collectors item, deze horloges worden namelijk geleverd in fraaie bewaarblikken.

Fromanteel horloges

Fromanteel is een Nederlands herenhorloge merk. Het merklabel Fromanteel is gestart in 1660 door Ahasuerus Fromanteel op de Dam te Amsterdam. Na de opening van 2 winkels in Londen en Newcastle kreeg het merk steeds meer bekendheid.De horloges van Fromanteel bouwen voort op een jarenlange traditie. Fromanteel horloges kunnen zich prima meten met de zwitserse uurwerken van hoge kwaliteit. Herenhorloges van dit merk hebben een ingetogen en klassiek uiterlijk. De horlogebandjes zijn verkrijgbaar in kalfsleer; zacht en comfortabel! 

Garmin horloges

Garmin is marktleider op het gebied van slimme GPS-apparatuur. De Garmin horlogecollectie bestaat voornamelijk uit sportieve horloges met GPS, hartslagmeter en/of stappenteller. De horloges zijn stevig, compact, gebruiksvriendelijk en natuurlijk uitermate geschikt voor outdoor (sport)activiteiten.

Herenhorloge kiezen en kopen
Guess herenhorloge
Guess horloges

Wie kent het modemerk Guess niet? De Guess horloges voor zowel dames als heren zijn al jaren toonaangevend. De Guess horloges hebben een hoge kwaliteit afwerking en ieder nieuw seizoenen brengt Guess nieuwe horlogemodellen op de markt. Die worden vervolgens in grote aantallen verkocht. Het Guess modelabel werd in 1981 bedacht door twee broers met de naam Marciano. Onder het Guess label werden lange tijd uitsluitend spijkerbroeken verkocht, maar daarna werden steeds meer andere kledingstukken en accessoires toegevoegd. Daarom kreeg het merk snel meer bekendheid. Het eerste horloge met het Guess merklabel werd in 1984 geintroduceerd. De Guess horloges zijn uitermate geschikt om je outfit net dat beetje extra te geven. Kortom; een horloge van Guess is een keuze voor een uitgesproken style!

Haurex horloges

Haurex is met name bekend van de H2X lijn met fraaie en betaalbare horloges. De horloges met felle kleurstellingen zijn momenteel de trend. De H2X HAUREX horloges zijn stijlvol, niet duur en hebben een polsband van siliconen. Het uurwerk is in een stalen horlogekast gebouwd. Verder zijn de HAUREX horloges uitgevoerd met een Quartz uurwerk, wat ervoor zorgt dat deze horloges zeer precies zijn.

Henry London horloges

De horloges van het Britse merk Henry London brengen een ode aan de sixties. In relatief korte tijd heeft Henry London met ruim 50 verkooppunten in Nederland vaste voet aan de grond gekregen. De fraai vormgegeven Henry London polshorloges verwijzen direct naar de klassieke horloges uit de jaren 60. Henry London is gestart door twee fashion designers. Op een Londense rommelmarkt stuitten de fashion designers op een oud, maar zeer mooi polshorloge. Ze willen het allebei graag dragen, maar er is slechts 1 exemplaar te koop. Door deze situatie ontstaat bij het duo het idee om zelf een kwaliteitshorloge te maken dat qua uiterlijk verwijst naar de jaren 60. De slogan van Henry London luidt daarom ook : ‘Inspired by the past. Reinvented for you.’

Hugo Boss herenhorloge kiezen en kopen

Het wereldmerk Hugo Boss richt zich, met de lijn herenhorloges, volledig op een ingetogen styling en optimale functionaliteit. De Hugo Boss horloge collectie is er een van formaat, want deze collectie omvat zowel zakelijke, elegante horloges als de meer klassieke en sportieve modellen horloges. Mede dankzij successen uit het verleden, lukt het Hugo Boss telkens weer om een nieuwe lijn luxe horloges te introduceren. Hugo Boss werkt samen met zeiler Alex Thompson, waarbij inspiratie wordt opgedaan voor de ontwikkeling van de sportieve lijn Hugo Boss polshorloges.

Hypergrand horloges

De HyperGrand herenhorloges kunt u kopen met verwisselbare trendy NATO straps. Deze HyperGrand horloges zijn in zeker 25 landen succesvol gebleken. Want dit is mede te danken aan de uitgebreide range aan verwisselbare polsbandjes met diverse prints. Daarom kunt u het horloge voor iedere outfit of gelegenheid stylen. In Nederland zijn de Hypergrand horloges bovendien in twee lijnen verkrijgbaar, namelijk de Maverick serie en de 01NATO serie.

Een ander merken herenhorloge kiezen en kopen…

Daniel Wellington horloges, GC horloges, Jacob Jensen horloges, Johnny Loco horloges, Komono horloges, Leff amsterdam horloges, Lexon horloges, Mondaine horloges, Nixon horloges, Paul Hewitt horloges, Philips horloges, Picto horloges, Renard horloges, Swiss Military Hanowa horloges, Timex horloges, Tommy Hilfiger horloges, Jam horloges, Kenneth Cole horloges, Lorus horloges, Luminox horloges, Marc Ecko horloges, Marea horloges, Myway Mywatch horloges, Oozoo horloges, Police horloges, Prisma horloges, Pulsar horloges, Puma horloges, Q&Q horloges, Smile Solar horloges, Skagen horloges, Seiko horloges, Supertrash horloges, Tauchmeister 1937 horloges, Tamaris horloges, Tendence horloges, Triwa horloges, Tutti Milano horloges, TW Steel horloges, Wewood horloges.

Bericht auteur: Reviewgids