EZVIZ digitale deurspion camera met display

EZVIZ digitale deurspion camera met display

Review draadloze deurspion camera met lcd

U kunt nu volledig draadloos en met het grootste gemak zien wie er aan uw voordeur staat! Op ieder tijdstip van de dag of nacht is met deze EZVIZ digitale deurspion camera zichtbaar wie er aanbelt. U kunt deze EZVIZ digitale deurspion camera met display zo instellen dat deze bij iedere aanbel-actie een filmpje of foto neemt. Ook als u niet thuis bent of om andere redenen niet opendoet, kunt u terugzien wie er bij u aan de deur is geweest.

ezviz hikvision digitale deurspion met camera

Bovendien is het met de bewegingsdetectie op deze deurspion camera mogelijk om automatisch een foto te nemen van iedere beweging nabij uw voordeur. Dit voordeur bewakingssysteem is voor iedereen begrijpelijk en eenvoudig te plaatsen. In enkele stappen is de deurspion namelijk op vrijwel iedere voordeur te monteren. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u dit praktische deurspion systeem bestellen bij BCC.nl

De EZVIZ is een vriendelijker geprijsd alternatief voor onder andere de video deurbel van Google. EZVIZ is een merklabel van Hikvision. Dat merklabel zou u kunnen kennen van de professionele beveiligingscamera’s.

De video deurbel Google Ring is een andere veelgebruikte deurbel met camera. Ook als u niet thuis bent, kunt u zien wie er aan uw voordeur staat. De koppeling met uw smartphone maakt dit mogelijk.

Lees op deze website meer artikelen over beveiliging, zoals het Somfy draadloze alarmsysteem en de Netgear Arlo bewakingscamera set.

ezviz draadloze deurspion camera met display

223,99
0

Bericht auteur: Reviewgids