design fruitschaal 128 van SEMdesign

design fruitschaal 128 van SEMdesign

Review design fruitschaal 128 van SEMdesign

Fruitschaal 128 van SEMdesign is in alle opzichten bijzonder. De materiaalkeuze, het ontwerp en functionaliteit zijn tot in de kleinste details uitgedacht. Fruitschaal 128 is gemaakt uit 128 lagen triplex berken hout en is daarmee een echt design stuk! Deze design fruitschaal nodigt u uit tot het kiezen van het lekkerste stuk fruit! Maar ook het “spelen” met fruit wordt aangemoedigd. Doordat u het fruit op verschillende manieren op de schaal kunt positioneren, wordt de illusie gewekt dat de fruitschaal altijd goed gevuld is! Zoekt u een design fruitschaal die niemand anders heeft? Dan is deze fraaie fruitschaal van SEMdesign een aanrader. Op de website van SEMdesign kunt u meer informatie vinden over deze unieke fruitschaal!

Natuurlijk zijn er meer mooie fruitschalen van hout te koop. Deze moderne houten fruitschalen kunt u via diverse webwinkels online bestellen. Zo kunt u kiezen voor moderne houten fruitschalen van mangohout en olijfhout. De natuurlijke materialen zorgen voor een tijdloze uitstraling en presenteren uw fruit op unieke wijze.

design fruitschaal
Alessi fruitschaal

Maar u kunt ook de keuze maken voor mooie metalen fruitschaal of een glazen fruitschaal die een aanwinst kan zijn in uw interieur. Een voorbeeld van mooie moderne fruitschalen zijn de Alessi fruitschalen.

design fruitschaal 128 van SEMdesign

4.25

Fruitschaal 128

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids