Byron BY206E draadloze deurbel

Byron BY236E draadloze deurbel

Review Byron BY236E draadloze deurbel

Iedereen heeft er wel een, de welbekende deurbel. In de loop der jaren heeft de deurbel een ware evolutie doorgemaakt. Van de deurklopper waar het ooit allemaal mee begon, tot aan de huidige, moderne draadloze deurbel zoals we die nu allemaal kennen. De Byron BY236E draadloze deurbel sluit met zijn specificaties goed aan op de behoeften van vandaag.

Byron BY236E draadloze deurbel

De draadloze deurbel set van Byron kiest automatisch één van de zelflerende codes, waardoor er geen storing kan optreden met bijvoorbeeld de deurbel van de buren. In open veld is het bereik van de Byron BY236E draadloze deurbel maarliefst 125 meter. Het bereik wordt weliswaar beïnvloed door muren en obstakels en heeft in een standaard moderne woning daarom een bereik van ongeveer 50 meter. Tevens beschikt de Byron over 8 verschillende melodieën. De unit werkt op AA-batterijen (excl.) en is draadloos. Dit betekent dat de unit overal binnen het huis meegenomen en geplaatst kan worden. Ideaal wanneer men even boven moet zijn of in de tuin.

De deurbel is voorzien van een volumeregelaar en is daarom ook geschikt voor ruimtes waar veel, of juist weinig geluid is. De belknop werkt op 1x CR2032 batterij (incl.) en is voorzien van verlichting zodat gasten ook in het donker de deurbel kunnen vinden. Uiteraard is de belknop waterbestendig en voorzien van een naamplaatjeshouder.

Het verschil in kwaliteit tussen een standaard deurbel en de draadloze deurbel set van Byron is enorm. Boren in de muur, een slecht bereik en/of het leggen van ellelange kabels is vanaf nu verleden tijd. Bezoek hoeft niet langer in de kou te staan dankzij Byron. De draadloze deurbel set kan overal opgehangen worden en is simpel, snel en makkelijk te plaatsen zonder enige technische kennis.

Ben jij op zoek naar een bijzonder design deurbel? Bekijk dan eens het artikel over de Octavo Black Sport deurbel.

Lees ook de artikelen over de EZVIZ digitale deurspion, de Netgear Arlo IP bewakingscamera en het Somfy draadloos alarmsysteem.

Byron BY236E draadloze deurbel

0

Bericht auteur: Reviewgids