Buienradar BR-1800 draadloos weerstation met zonnepaneel

Buienradar BR-1800 draadloos weerstation met zonnepaneel

Review Buienradar BR-1800 weerstation

Met dit professionele Buienradar BR-1800 draadloos weerstation ontvangt u weersverwachtingen en weerinformatie met gemeten waarden van uw eigen weerstation sensoren! U ontvangt het draadloze weerstation met een display waarop alle meetwaarden worden weergegeven. De meegeleverde temperatuur- en luchtvochtigheidsensoren zijn eveneens draadloos en kunnen vrij worden geplaatst in en om uw huis. Op de BR-1800 zult u bovendien een zonnepaneel ontdekken. Want die zorgt namelijk ervoor dat de unit met meetinstrumenten geen batterijen nodig heeft om te kunnen functioneren.

Verder heeft dit Buienradar BR-1800 draadloos weerstation een eigen windmeter en neerslagmeter. Kortom; als u dit weerstation koopt is het bijzonder compleet; een netvoeding, montagematerialen en uitgebreide handleiding zijn namelijk allemaal aanwezig in het pakket.

Met dit gebruiksvriendelijke en zeer precieze weerstation komt u daarom nooit meer voor verrassingen te staan! U bent altijd op de hoogte van de te verwachten weersomstandigheden in uw omgeving.

Meer over weerstations

Lees meer over digitale draadloze weerstations in het weerstation artikel op deze website. Hier leest u meer over de werking van een weerstation, soorten weerstations, weerstation sensoren en de toepassingen waarvoor u een digitaal weerstation kunt gebruiken. Verder kunt u de verschillende merken weerstations met elkaar vergelijken en profiteren van weerstation aanbiedingen.

Andere leuke electronica artikelen op deze website zijn de iKettle slimme waterkoker, Philips Hue led sfeerverlichting en de Gardena robotmaaier.

wifi weerstation

159,00
4

Buienradar weerstation

4.0/5

Plus

  • Draadloos
  • Regen- en windmeter
  • Uitgebreide console met LCD display

Post Author: Reviewgids