Buienradar BR-1800 draadloos weerstation met zonnepaneel

Buienradar BR-1800 draadloos weerstation met zonnepaneel

Review Buienradar BR-1800 weerstation

Met dit professionele Buienradar BR-1800 draadloos weerstation ontvang je de actuele weersverwachtingen bij jou in de buurt. De BR1800 heeft ook eigen weerstation sensoren; je kunt dus zelf weerman of weervrouw gaan spelen! Bovendien is het interessant om de landelijke weerberichten te kunnen vergelijken met de gemeten waarden van je eigen weerstation.

De Buienrader BR-1800 is een digitaal weerstation, compleet met sensormast. Bij het draadloze weerstation ontvang je een draadloos bediendeel met een display. Hierop geeft de BR1800 alle meetwaarden van je sensoren live weer. De meegeleverde temperatuur- en luchtvochtigheidsensoren zijn natuurlijk ook draadloos. Je kunt deze zelf plaatsen in en om je huis.

Sensormast met zonnepaneel

Op de BR-1800 sensormast zul je bovendien een zonnepaneel ontdekken. Want die zorgt namelijk ervoor dat de sensormast met meetinstrumenten geen batterijen nodig heeft om te kunnen werken. Heel handig en ook milieu vriendelijk!

Verder heeft het Buienradar BR-1800 draadloos weerstation een eigen windmeter en neerslagmeter. Kortom; als je dit weerstation koopt is het bijzonder compleet. Een netvoeding, montagematerialen en uitgebreide handleiding zijn namelijk allemaal aanwezig in het pakket.

Met dit gebruiksvriendelijke en zeer precieze weerstation kom jij nooit meer voor verrassingen te staan! Je bent altijd op de hoogte van de te verwachten weersomstandigheden in jouw omgeving.

De BR-1800 – Samenwerking tussen Buienradar en Alecto

Deze slimme en praktische BR-1800 is een weerstation dat voortgekomen is uit de succesvolle samenwerking tussen Alecto en Buienradar.

Buienradar zal je waarschijnlijk al bekend zijn. Buienradar is een belangrijk instituut als het gaat om weer informatie. Of misschien heb jij al de Buienradar.nl app op je smartphone?

Alecto heeft in de electronica wereld een goede reputatie opgebouwd als het gaat om goedwerkende en betaalbare elektronica. Deze BR-1800 is een voorbeeld van een product dat het jou makkelijk maakt de weersomstandigheden in jouw omgeving in de gaten te houden.

Meer over weerstations

Lees meer over digitale draadloze weerstations in het weerstation artikel op deze website. Hier lees je meer over de werking van een weerstation, de verschillen tussen de soorten weerstations, weerstation sensoren en de toepassingen waarvoor je een digitaal weerstation kunt gebruiken. Weerstations vergelijken en profiteren van weerstation aanbiedingen wordt zo heel eenvoudig.

Lees ook de artikelen over de iKettle slimme waterkoker, Philips Hue led sfeerverlichting en de Gardena robotmaaier.

wifi weerstation

175,00
4

Buienradar weerstation

4.0/5

Plus

  • Draadloos
  • Regen- en windmeter
  • Uitgebreide console met LCD display

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *