Bugaboo donkey3 alu duo twin tweeling kinderwagen

Bugaboo donkey tweeling kinderwagen

Maak kennis met een van de mooiste kinderwagens voor tweelingen; de Bugaboo donkey tweeling kinderwagen

Je bent in de 7e hemel; je verwacht 1 of zelfs 2 baby’s! Naast de kinderkamer en de kleertjes, zoek je een geschikte kinderwagen voor al die heerlijke wandelingen die je wilt gaan maken. Zoek niet verder! De Bugaboo donkey tweeling kinderwagen voldoet aan al je wensen.

De Bugaboo Donkey3 Twin is in meerdere opzichten de ideale kinderwagen voor tweelingen. Zo is de Donkey3 Twin Duo de minst brede duo kinderwagen. Je kunt de Bugaboo namelijk eenvoudig door iedere deur naar binnen rijden! Het stevige maar lichte frame voelt solide aan en is bijzonder wendbaar. De grote wielen laten toe dat de wagen op iedere ondergrond vooruit komt. 

Bugaboo donkey3 alu duo twin tweeling kinderwagen
Kwaliteit en stijl kenmerken de Bugaboo Donkey

De Bugaboo donkey duo tweeling kinderwagen is multifunctioneel inzetbaar, dankzij de vele accessoires die eenvoudig te monteren zijn. Zo kun je reiswiegjes, Maxi-Cosi en andere draagtassen mooi combineren met jouw Bugaboo. De Donkey3 laat zich, net als de Donkey 2, bovendien eenvoudig inklappen en gaat vervolgens overal mee naartoe. Het inklappen van de Bugaboo heb je zo onder de knie.

Verkooppunten voor de Donkey3, testen en meer..

Bij verschillende baby winkels waar je deze mooie Bugaboo Donkey Duo Alu kinderwagen kunt kopen, kun je deze duowagen ook testen. Als je zelf met een showmodel van de kinderwagen kunt rijden, kun je zelf ervaren hoe goed deze tweeling kinderwagen echt is. De breedte van de Donkey 3 kinderwagen is geen belemmering; je kunt eigenlijk iedere normale deur wel doorkomen met deze wagen.

De Bugaboo Donkey Twin wordt bijzonder compleet geleverd, maar kun je toch ook nog meer naar je persoonlijke voorkeuren aanpassen. Op deze pagina is de Donkey 3 Twin Alu in Vapor Blue afgebeeld, maar je kunt ook voor diverse andere mooie kleurstellingen kiezen.

Loop jij binnenkort ook rond met deze superhippe en luxe kinderwagen?

Andere interessante artikelen die je op je zoektocht naar jou baby uitrusting kunt lezen, zijn de artikelen over de Tripp Trapp meegroeistoel, het Flexibath babybadje en de Nest cam babyfoon met camera.

Ook kun je hier een kieshulp voor baby boxen vinden, een babyfoon met camera keuzehulp en een artikel over baby- en kinderkleding van Nextdirect!

Bugaboo kinderwagen Donkey

4.5

Bugaboo Donkey3 Twin

4.5/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *