Design wandklok

Biegert en Funk design wandklok

Review Biegert en Funk design wandklok

De Biegert & Funk design wandklok, genaamd Qlocktwo, is een waar pronkstuk voor uw interieur! Deze design wandklok wordt met de hand gemaakt en geeft de tijd in verlichte tekst aan u weer. Dankzij de ingebouwde lichtsensor past de Qlocktwo klok de lichtsterkte van de ledverlichting automatisch aan naar dag- en nachtstand. Dit voorkomt ongewenst felle lichtschijnsels in de avonduren.

Design wandklok

De Biegert & Funk wandklok is voorzien van een uitermate precies Quartz uurwerk en het systeem ontvangt ook de tijdpulsen van de atoomklok in Frankfurt – Duitsland. U kunt er dus van opaan dat uw Biegert & Funk wandklok altijd de correcte tijd zal weergeven! De Qlocktwo wandklok wordt standaard geleverd met decoratieve katoenen stroomkabels. De klok kunt u met behulp van een ophangbeugel van plexiglas aan de wand monteren. U kunt er ook voor kiezen om de designklok op 2 houders van plexiglas te plaatsen.

Deze unieke wandklok geeft de actuele tijd in tekst weer. Omdat de verschillende geschreven cijfers en woorden over het paneel verdeeld zijn, levert dit voor u in uw woonruimte een afwisselend beeld op, zonder dat de Qlocktwo een onruststoker in uw interieur wordt.

Behalve deze designklok, zijn er diverse andere mooie wandklokken die voor u het bekijken waard zijn. Via onderstaande link kunt u andere design wandklokken ontdekken!

Lees ook de artikelen over de Floppydisk design salontafel, de Cube Moree led en de OZ sofa Splitback slaapbank.

Biegert en Funk design wandklok

0

Bericht auteur: Reviewgids