Barkruk Colet chroom leder

barkruk Colet

Review barkruk Colet

Bent u op zoek naar een comfortabele en moderne barkruk voor uw nieuwe leefkeuken, verbouwde woonkamer of mancave? Bij diverse online meubelshops vindt u stijlvolle moderne barkrukken die u nergens anders in de Benelux zult vinden! Een voorbeeld van een moderne barkruk is deze fraaie barkruk Colt, welke met chroom accenten is afgewerkt en in 3 kleuren verkrijgbaar is. Barkruk Colet is 360 graden draaibaar, in hoogte verstelbaar en beschikt over een zitting in lederlook!

Barkruk Leeds chroom wit
Barkruk Leeds in chroom / wit

Moderne barkrukken met chroom afwerking en lederen zitting zijn een mooie aanwinst voor uw leefkeuken of koffiehoek. In moderne woningen neemt de keuken een steeds belangrijkere rol in. In de keuken wordt vaak niet alleen meer gekookt, maar is het de centrale plaats in huis waar iedereen samenkomt. De woonkeuken of leefkeuken hebben meer ruimte en er is een kookeiland waar iedereen omheen kan zitten. Moderne barkrukken met chromen onderstel en lederen zitting zijn in keukens als deze zeker op hun plaats!

Combineer deze moderne barkrukken met leder(look) zitting en chromen accenten met een moderne loungebank, een led Cube van fabrikant Moree, en led sfeerverlichting van Philips Hue.

Lees ook de artikelen over buffetkast Lagos, de Floppydisk design salontafel en het L├╝mmel Laxxer zitmeubel.

barkruk Colet

0

Plus

  • In hoogte verstelbaar
  • Zitting uitgevoerd in kunstleder
  • Moderne uitstraling
  • Leverbaar in 3 kleuren

Bericht auteur: Reviewgids