automoblox originals speelgoed auto

Automoblox speelgoed auto

Review Automoblox mini speelgoed auto

De Automoblox speelgoed auto is er in het Originals en Minis formaat, waarbij de mini serie in een handpalm past. De Automoblox Originals zijn ongeveer twee keer zo groot. Het principe blijft trouwens gelijk; met Automoblox hoeft uw kind niet aan de hand van vaste instructies speelgoed in elkaar te zetten. Automoblox stimuleert kinderen namelijk om creatief te zijn door houten delen, kunstof vormen en accessoires te combineren.

automoblox originals speelgoed auto

De stevige auto’s bestaan uit houten carrosserie delen met gepatenteerde verbindingsstukken, kunststof wielen met rubberbanden en passagiers. Automoblox heeft zich allereerst ten doel gesteld de ontwikkeling van kinderen te stimuleren, door de verbindingsdelen en passagiers verschillende vormen te geven. Hiermee leert het kind spelenderwijs vormen te herkennen. Het kleurgebruik en de stoere modellen van Automoblox stimuleren kinderen daarom om steeds opnieuw nieuwe creaties te bedenken! De Automoblox auto sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Omdat de Automoblox auto sets vriendelijk geprijsd zijn, zijn ze ook leuk om cadeau te geven! De combinatie van houten delen en fraai afgewerkt kunststof maken de Automoblox een verrassend stuk speelgoed dat steeds leuker wordt als meerdere Automoblox sets met elkaar worden gecombineerd.

Lees ook de artikelen over de HQ Invento Infinity stuntvlieger, het kiezen en kopen van een trampoline en het Subea Easybreath snorkelmasker.

Automoblox mini speelgoed auto

0

Bericht auteur: Reviewgids