agfa photo phibook

AGFA photo phibook fotoboek

Review AGFA phibook

Dit AGFA Photo phibook digitale fotoboek is dé oplossing als u uw mooiste foto’s wilt laten zien aan vrienden en familie! Deze digitale AGFA photo phibook heeft een beeldscherm van hoge kwaliteit en een groot intern geheugen voor de beste foto’s uit uw foto albums. De phibook wordt standaard geleverd met een USB netstroomvoeding.

Met de interne accu kunt u geruime tijd naar uw mooiste foto’s kijken. Met een USB kabeltje kunt u foto’s van uw PC of laptop eenvoudig overzetten naar de Phibook. Op een hoge resolutie is het puur genieten van de mooiste plaatjes!

Het is ook mogelijk om de Phibook op uw televisie aan te sluiten zodat u de foto’s daarop kunt tonen. Kortom; met de Phibook kunt u optimaal genieten van foto’s en videos.

Digitale fotolijst of digiframe?

Als u iets meer te besteden heeft en uw foto’s op een groter display wilt laten weergeven, zou u ook kunnen kiezen voor een zogenaamd digiframe. De Duitse electronica fabrikant Braun biedt een digiframe met een digitaal display van maarliefst 17inch aan. Uw foto’s komen op dit digiframe echt tot leven! Overigens kunt u het Braun Digiframe ook gebruiken om videos af te spelen. Dit digiframe beschikt over een eigen opslagcapaciteit van 4GB, maar een externe USB datastick kunt u altijd insteken om deze opslagcapaciteit verder te vergroten.

Lees meer electronica artikelen op onze website, zoals die van het Buienradar weerstation, de Byron draadloze deurbel en de Philips Airfryer.

AGFA digitale fotolijst

99,00
0

Bericht auteur: Reviewgids