Philips Hue verlichting

Philips Hue verlichting

Philips presenteert het slimme en innovatieve smartphone verlichtingssysteem, genaamd Philips Hue. De Philips Hue verlichting kunt u volledig bedienen vanaf een smartphone of tablet. Door de Hue smartphone app te installeren op een android of ios smartphone of tablet, kunt u de led verlichting volledig naar wens draadloos afstemmen. Zo is het mogelijk om de kleur en de lichtintensiteit naar persoonlijke voorkeuren in te stellen. Dankzij de Philips Hue app is het zelfs mogelijk om de lampen buitenshuis te bedienen en ze bijvoorbeeld in te zetten als Wake-up Light!

Wat is Philips Hue?

Philips Hue led lampen zijn bovenal gebruiksvriendelijk. De meegeleverde bridge kunt u koppelen aan uw router. Daarna kan de smartphone app worden geïnstalleerd en de gebruiker kan direct aan de slag. De originele Philips Hue starter packs omvatten enkel lichtbronnen, maar de Philips Friends of Hue-serie en de Hue Beyond-serie bestaan uit complete modieuze led lampen.

Philips Hue starterpacks

In een Philips Hue starters pakket wordt de noodzakelijke bridge geleverd om het systeem in gebruik te kunnen nemen. Uitbreidingen van Philips Hue verlichting zijn altijd mogelijk; de bridge ondersteunt maximaal 50 Hue led lampen. Het is overigens niet nodig dat de gebruiker bestaande lampsystemen vervangt; de Philips Hue lampen zijn te verkrijgen in de standaard E27 fitting, GU10 fittingen en als led-strips. Zodoende passen deze led lampen in nagenoeg alle gangbare lampen en kan de gebruiker de bestaande interieur verlichting volledig moderniseren! 

Philips Hue Tap

U kunt uw Hue systeem uitbreiden met de Philips Hue Tap voor nog meer gebruikersgemak, zodat u de lampen ook zonder een smartphone of telefoon kunt bedienen. Tevens kan de Philips Hue verlichting samenwerken met Google Nest! Alternatieven voor Philips Hue bestaan er overigens ook. LED verlichting fabrikant Osram heeft onlangs de Orsam Lightify smartphone verlichting geïntroduceerd. De Osram Lightify led lampen laten zich eveneens met een smartphone app bedienen.

Philips Hue Go

Voor het najaar heeft Philips een nieuwe range Philips Hue Go draagbare lampen aangekondigd. Hierbij zijn ook zogenaamde filament lampen met imitatie gloeidraad. Deze Hue Go lampen brengen nog meer sfeer in uw interieur. Technische verbeteringen zijn ook te melden; zo zullen de nieuwe Philips Hue Go lampen geen hub meer nodig hebben om op afstand bediend te kunnen worden. Het verloopt dan rechtstreeks met de Philips Hue app!

Philips Hue & led lampen

Het Philips Hue startpakket

Starten met het Philips Hue E27 verlichtingpakket

De Philips Hue Tap

Led lampen kiezen en kopen

Philips Hue verlichting

109,00
4

Philips Hue verlichting

4.0/5

Plus

  • Bediening via smartphone
  • Ook te gebruiken als wake-up light
  • Sfeermaker

Bericht auteur: Reviewgids