Koffiemachine kiezen en kopen. kies een koffiemachine volautomaat, een koffiemachine met koffiebonen of koffiecapsules. Siemens EQ5 koffiemachine kopen en reviews van koffiesystemen

Koffiemachine kiezen en kopen

Koffiemachine voor thuis

Lees verder en vergelijk en kies een koffiemachine met bonen, koffie capsules of koffiepads. Het kiezen van jouw nieuwe koffiemachine wordt makkelijker met deze koffiemachine keuzehulp. Online koffiemachines vergelijken en online kopen. Lees alles over de beste koffiemachines voor thuis van Nespresso, Dolce Gusto, Douwe Egberts en Tassimo.

Koffie en koffiebonen

Bijna alle koffie die je in de winkel kunt kopen, bestaat uit een mengsel van Arabica en Robusta koffiebonen. De herkomst van de kofiebonen, de verhouding van de koffiemelange en de verwerking van de koffiebonen heeft veel invloed op de smaakbeleving. Daarom is er ook zo enorm veel keuze uit verschillende soorten koffie! Lees meer over koffiebonen en koffie beleving.

Koffiemachine kiezen en kopen

Senseo Twist HD koffiemachine
Senseo Sarista koffiemachine
Nespresso Vertuo koffiemachine review

Koffiemachine met koffie capsules

Koffie in een luchtdichte capsule biedt een aantal voordelen ten opzichte van koffiepads. Want een koffie capsule kan naast koffie ook vele andere ingrediënten en toevoegingen bevatten. Maar een nog belangrijker verschil is dat de koffiesmaak veel beter bewaard blijft. Door dit verschil is het uiteindelijke resultaat bij een koffie capsule machine beter smakende koffie.

koffiemachine kiezen en kopen. nespresso vertuo koffiemachine review krups magimix vertuo plus koffiesysteem capsules koffie capsules beoordeling
Capsule koffiemachines

Koffiecapsules kun je plaatsen in de speciaal daarvoor ontwikkelde koffiemachines. In deze capsule koffiemachines wordt heet water onder druk door de koffie capsule gespoten, waarna de koffie in jouw koffiekopje belandt. Koffiesmaken en melanges zijn volop verkrijgbaar. Want er zijn koffiecapsules in noten-, vruchten- en andere unieke smaakcombinaties.

Koffiemachines met bonen

Voor de echte koffie fanaten gaat er niets boven een koffiemachine, waarin verse koffiebonen kunnen worden vermalen. Want zo kan namelijk de meest verse koffie worden bereid. Verse bonen koffiemachines maken geen gebruik van gemalen koffie, koffiepoeder, koffiepads of capsules. Ongeacht welke koffiebonen jij koopt; het gaat altijd om een mix van hele Arabica en Robusta koffiebonen.

Philips Senseo Sarista

Een voorbeeld van een koffiemachine die koffie bereidt uit verse koffiebonen, is de Philips Senseo Sarista koffiemachine. Je kunt de koffiebonen voor de Sarista machines ‘genaamd bean funnels’ in verschillende melanges bestellen.

Koffiemachine kiezen en kopen; Overzicht merken

Philips Senseo koffiemachines

De Philips Senseo koffiemachines zijn nog altijd erg populair. Want naast de Senseo original koffiepad machine, is het leveringsprogramma verder uitgebreid met de Philips Senseo Twist, de Philips Latte Duo, de Philips Senseo UP+ en Philips Senseo Viva koffiemachines. De Senseo Up+ heeft een geheugenfunctie die de samenstelling van een kopje koffie exact kan onthouden!

Nespresso koffiemachines

De Nespresso koffiemachines maken gebruiken van de aluminium Nespresso koffiecapsules. Daarnaast zijn er van verschillende huismerken in de supermarkt capsules te verkrijgen die in de Nespresso koffiemachines passen. Er is een ruime keuze uit heerlijke koffiesmaken en koffiemélanges.

Bekende Nespresso koffiemachines

De meest bekende series Nespresso koffiemachines zijn de Nespresso Krups Inissia, de Nespresso Magimix Pixie, de Nespresso Krups Citiz en de Nespresso Maestria. Een nieuw Nespresso koffiesysteem is de Nespresso Vertuo koffiemachine.

Dolce Gusto koffiemachines

De Dolce Gusto koffiemachines maken, net als de Nespresso machines, gebruik van koffiecapsules. Echter hebben de Dolce Gusto koffiecapsules een andere maatvoering en zijn er andere smaken en mélanges verkrijgbaar. De meest bekende series Dolce Gusto koffiemachines zijn de Dolce Gusto Drop, de Dolce Gusto Circulo, de Dolce Gusto Melody, de Dolce Gusto MiniMe en de Dolce Gusto Oblo.

Bosch Tassimo koffiemachine

Met de Tassimo kunt u met één druk op de knop een grote variëteit aan dranken bereiden. Er zijn veel verschillende smaken af te wisselen met Tassimo, waaronder een uitgebreid aanbod aan koffiesoorten, theeën en speciale dranken.

De Tassimo-machine werkt met Tassimo capsules (T discs) en een barcodesysteem. Dankzij de barcode kan de machine aflezen welke drank geselecteerd is en welk bereidingsprogramma hier bijhoort.

Illy koffiemachines

De Illy espresso koffiemachines maken, net als de Nespresso en Dolce Gusto machines, gebruik van koffiecapsules. Illy is een kwaliteitslabel en mede om die reden is de Illy koffie in menig restaurant en lunchbar de standaard. De Illy koffiemachines zijn namelijk uiterst gebruiksvriendelijk en zijn, door een eigenzinnig ontwerp, ook een opvallende verschijning in uw keuken.

Lavazza A Modo Mio koffiemachines

De Lavazza A Modo Mio koffiemachines zijn een serie machines die gemaakt zijn door het Duitse electronicaconcern AEG. De Lavazza A Modo Mio Esprio koffiemachines beschikken niet over een eigen koffiemolen, maar kunnen heerlijke koffie en espresso bereiden met voorgemalen koffiebonen.

Mellita koffiemachines

De Melitta koffiemachines zijn volautomatische espresso apparaten. Met slimme techniek en een doordacht machineontwerp zorgen de Mellita espressomachines voor heerlijke koffie. Want het aroma en de smaak van de geproduceerde koffie komen met deze machines namelijk volledig tot hun recht. Hele koffiebonen worden met de Bean-to-Cup-functie met zorg vermalen. Natuurlijk gebeurt dit in de juiste hoeveelheden voor koffie of espresso. De meest bekende series Mellita koffiemachines zijn de Mellita Caffeo Passione en de Mellita Barista.

Melk of water opwarmen

Naast koffie met melkschuim, kunnen met de Mellita machines ook melk of water worden opgewarmd. Dus daarmee wordt het dus ook heerlijk genieten van een kopje thee of chocolademelk. Als je liever een aparte melkopschuimer koopt, vind je hier een melkopschuimer keuzehulp.

Andere merken koffiemachines

Krups koffiemachines, Saeco koffiemachine kiezen en kopen, Delonghi koffiemachines, Severin koffiemachines, Kenwood koffiemachines, Barista koffiemachines, Jura koffiemachines, WMF koffiemachines, Princess koffiemachines, Braun koffiemachines, Jacob Jensen koffiemachines, Bialetti koffiemachines, AEG koffiemachines, Bodum koffiemachines

Lees ook de kieshulp artikelen over het kiezen en kopen van baby boxen, de keuzehulp voor bakfietsen en het kiezen en kopen van drones.

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *