Babyfoon met camera kiezen

babyfoons met camera kopen en vergelijken

de beste beeld babyfoons met camera!

Op deze babyfoon pagina treft u de beste beeld babyfoons met camera op een rij. Hier leest u meer over draadloze dect babyfoons van alle bekende merken, zoals Topcom, Motorola, Philips, Alecto en Luvion! Babyfoons met camera kopen en vergelijken, profiteer van babyfoon aanbiedingen en kies de dect babyfoon die het beste bij u past.

Kies je babyfoon; de mogelijkheden

De volgende informatie kan van pas komen bij babyfoons met camera kopen en vergelijken .

Merk babyfoon
Het is te adviseren om een babyfoon te kiezen van een bekend merk. U kunt er dan op vertrouwen dat u een kwaliteitsbabyfoon koopt. Op uw aankoop zit garantie en dus kunt u terug naar het verkooppunt als iets niet goed werkt. Erkende babyfoon merken zijn Alecto, Topcom, Philips, Beurer en Motorola.

Reikwijdte van babyfoons

Het draadloze bereik van babyfoons met camera kan per situatie sterk verschillen. Zo is het bereik afhankelijk van alle objecten die tussen de camera en de ontvanger instaan. En materialen in muren en plafonds kunnen ook van invloed zijn op het draadloze bereik van uw babyfoon.

Draadloze techniek in babyfoons

De meeste babyfoons werken op dect techniek, waarvan het maximale bereik doorgaans 150 meter in open veld is. Binnenshuis mag u rekenen op een bereik van enkele tientallen meters. Meestal is dit voldoende om overal in huis de beelden op uw ontvanger goed te kunnen zien, zonder storing. Wanneer de babyfoon van goede kwaliteit is, kan het ook zo zijn dat u buitenshuis ook nog goede ontvangst heeft!

Storingsbronnen en ontvangstkwaliteit

De nieuwere babyfoons zijn steeds minder gevoelig voor andere apparatuur in huis. Maar het is nog altijd aan te bevelen om uw ontvanger en camera op enige afstand te houden van routers, computers, magnetrons, schotel antennes en dect telefoons!

Als u storing heeft op uw babyfoon, schakelt u deze apparatuur eens uit en controleer of dit verandering brengt in de situatie. Dankzij geavanceerde draadloze techniek kunnen babyfoons, ondanks aanwezige apparatuur, toch een heldere storingsvrije verbinding tussen camera en ontvanger tot stand brengen. De techniek kiest automatisch een vrije frequentie uit!

Zendvermogen en straling van babyfoons

Omdat het zendvermogen van digitale dect babyfoons en beeld babyfoons laag is, wordt door onderzoekers en experts bericht dat deze babyfoons de gezondheid van mens en kind niet schaden. Wie de blootstelling aan straling toch wil beperken, kan de babyfoon op redelijke afstand (tenminste 1 meter) van kind en bedje plaatsen.

De meeste digitale babyfoons zenden alleen radiogolven uit als de baby geluid maakt of beweegt. De blootstelling aan straling is dan ook erg laag. Als u de beeldbabyfoon continu ingeschakeld heeft, worden deze gegevens met een zendvermogen tussen de 10 milliwatt (mW) en 500 milliwatt (mW) verstuurd. Dat is vele malen lager dan het stralingsniveau van een mobiele telefoon! De stralingskenmerken kunnen een koopargument zijn bij babyfoons met camera kopen en vergelijken.

Microfoon gevoeligheid en VOX

De microfoongevoeligheid van een babyfoon zorgt ervoor dat de camera tijdig aangaat wanneer het kind huilt of geluid maakt. Deze functie wordt veelal vox genoemd. De gevoeligheid van de vox functie is op veel babyfoons instelbaar. Als er geen geluid / activiteit is, schakelt de babyfoon over naar een sluimermodus en wordt minder energie verbruikt.

Uitbreiden met meer camera’s

Sommige babyfoons zijn uit te breiden met 1 of 2 extra camera’s. U kunt uw baby dan vanuit meerdere gezichtspunten in de gaten houden. De uitbreiding is ook erg handig als u een meerling krijgt en dus 2 wiegjes of ledikantjes in de gaten wilt kunnen houden.

Nachtzicht

Alle beeld babyfoons beschikken over een nachtzicht functie. Het scherm springt dan over naar infrarood en u kunt ook in het donker uw baby nog goed zien. De kwaliteit van de infrarood functie verschilt per babyfoon. Het maximale bereik ligt meestal tussen de 5 en 7 meter in deze modus.

Aansluiten op de televisie

Enkele babyfoons met camera kunnen met behulp van een kabeltje worden aangesloten op uw televisie. Dit is praktisch, want zo kunt u, tijdens het televisie kijken, ook even afstemmen op de babyfoon om uw baby te zien op groot beeld!

IP smart babyfoon met camera koppelen met smartphone en tablet

De nieuwste babyfoons met camera kunnen worden gekoppeld aan een smartphone! Zo kunt u uw baby ieder moment van de dag eenvoudig zien op uw telefoon. De meeste ip smartphone babyfoons zijn te combineren met alle Android / Iphone toestellen. Drie voorbeelden van smartphone ip babyfoons zijn de Philips Insight HD babyfoon, de D-link DCS-825L webcam babymonitor en de Philips Avent Ugrow smart baby monitor. Deze laatste babyfoon zoekt automatisch naar beschikbare draadloze netwerken en hiermee wordt de kans op een verloren verbinding aanzienlijk verkleind.

Terugspreek functie

Veel draadloze babyfoons bieden de mogelijkheid aan de ouder om terug te praten als de baby huilt. U kunt dan een slaapliedje zingen of uw kleine kalmerend toespreken zonder dat u direct naar de babykamer hoeft te gaan. De terugspreek functie wordt vaak “talk-back” functie genoemd. Een voorbeeld van een moderne beeldbabyfoon met camera die deze functie heeft, is de Nest cam babyfoon. Daarmee kunt u uw kind ook op afstand geruststellen.

Display grootte en resolutie

Bij het kiezen van uw babyfoon kunt u letten op de grootte van het display op de ouder unit. Ook de resolutie / scherpte van het display kan de keuze bepalen! Op een relatief klein scherm zal uw baby minder goed zichtbaar zijn. Als u een babyfoon kiest om deze ook aan te sluiten op de televisie, dan kan de beeldscherm grootte op de ontvanger weer minder belangrijk zijn. De grootte van het display wordt vermeld in inches (= +/- 2,5cm) en is de beeld diagonaal.

Voedingsalarm & Temperatuur functie
Met de optie om een voedingsalarm in te stellen, vergeet u nooit meer tijdig uw baby te voeden! En als u er zeker van wilt zijn dat uw baby lekker warm ligt in zijn kamertje, kunt u een babyfoon kiezen die de temperatuur in de kinderkamer meet en weergeeft op het display. Als de temperatuur te hoog of juist te laag is, kan een alarmtoon worden ingesteld zodat u actie kunt ondernemen.

Zoomen en bewegen met de babyfoon camera

Van een aantal beeld babyfoons is het mogelijk om de camera op afstand te bewegen met de ouder ontvanger. Het draaien van de lens of (in)zoomen kan handig zijn en zorgt ervoor dat u alles goed in de gaten kunt houden. Het is aan te bevelen om van tevoren te bepalen waar u de camera van uw babyfoon plaatst. De camera kan gevoed worden door batterijen of een accu, maar aansluiten op netstroom is eigenlijk altijd de beste oplossing. Zorg dus dat er een stopcontact in de buurt is!

Beveiliging van IP babyfoons met camera

De nieuwe generatie ip babyfoons is goed beveiligd, zodat beeld en geluid uit de kinderkamer uitsluitend bij de ouders terecht komen. Doorgaans dient de gebruiker op een smartphone een inlogcode van de camera in te voeren, voordat beelden en geluiden van de ip babyfoon ontvangen kunnen worden. Afhankelijk van de voorkeuren, stuurt de ip babyfoon updates naar uw smartphone in beeld en/of geluid bij bewegingen of huilen / geluid.

Walkietalkie met babyfoon functie

Er zijn ook walkietalkies die met een babyfoon functie of room monitor zijn uitgerust. Doorgaans kunt u met deze walkietalkie babyfoons alleen luisteren naar uw kind en niet terugpraten. De walkietalkie babyfoons zijn wel erg handig op vakantie of als u niet thuis bent; ze werken overal. Het bereik is wel afhankelijk van obstakels en bebouwing. Maar als de batterijen goed zijn geladen, is de walkietalkie meteen klaar voor gebruik als babyfoon.

Babyfoon merken
Alecto babyfoons

Alecto produceert een breed assortiment aan audio en beeldbabyfoons. Voor iedere portemonnee is een Alecto babyfoon te verkrijgen; van eenvoudige betaalbare budget babyfoons tot geavanceerde en exclusieve babyfoons met de nieuwste snufjes! Daarom is Alecto een merk dat steeds meer bekenheid krijgt.

Philips Avent babyfoons

Philips is een erkend producent van kwaliteitsbabyfoons. De bekende Avent babyfoonserie van Philips staat garant voor een prima beeld- en geluidskwaliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur.

Topcom babyfoons

Topcom levert audio- en beeldbabyfoons met camera tegen scherpe prijzen. De laatste jaren is het programma aan Topcom babyfoons sterk gegroeid. De babyfoons bieden goede prestaties en hebben doorgaans een groot bereik!

Elro babyfoons

Van het merk Elro zijn er gebruiksvriendelijke babyfoons met de meest belangrijke functionaliteiten beschikbaar tegen lage prijzen. Bovendien levert Elro voordelige nachtlampjes en andere babykamer accessoires.

Marmitek wifi babyfoons

Marmitek levert gebruiksvriendelijke wifi babyfoons met camera. De Marmitek beeld babyfoons met camera zijn voorzien van alle benodigde functionaliteiten. De beeld babyfoon is uitbreidbaar tot maarliefst 8 camera’s. Bovendien kunnen er tegelijkertijd 2 ouderunits gekoppeld zijn om de beelden te bekijken.

Olympia dect babyfoons

Olympia levert kwalitatief goede audio dect babyfoons. De babyfoon past het zendvermogen automatisch aan op basis van de afstand die tussen babyunit en ouderunit overbrugd moet worden. Verder is de Olympia dect babyfoon voorzien van een buiten-bereik alarmfunctie.

Medisana babyfoons

Medisana staat bekend om haar gebruiksvriendelijke baby verzorgingsproducten. Maar er zijn nu ook weegschalen en een smart babyfoon met camera voor de Iphone en Ipad van dit merk!

Luvion babyfoons met camera kopen en vergelijken

De Luvion babyfoons zijn in Nederland ontworpen en zetten momenteel de trend op het gebied van vormgeving en bediengemak. De ontvangstunits hebben veel weg van een moderne smartphone of tablet. De frisse witte kleur en hoge beeldkwaliteit zorgen voor een echt kwaliteitsproduct! Populiare Luvion beeldbabyfoons zijn de Luvion Grand Elite babyfoon, de Luvion Essential babyfoon, de Luvion Prestige Touch ECO babyfoon en de Luvion Platinum babyfoons.

Motorola babyfoons

Nagenoeg iedereen kunt het merk Motorola, want Motorola heeft al vele decennia een leidende rol in de ontwikkeling en productie van telecommunicatie oplossingen. Daarom heeft Motorola de beste communicatietechnieken ook ingezet bij de ontwikkeling van de nieuwste Motorola beeld babyfoons! Daarmee is Motorola een prima merk om te kiezen als het gaat om het kiezen en kopen van een babyfoon oplossing.

Tommee Tippee babyfoons

De digitale babyfoons van Tommee Tippee Closer to Nature zijn, door toepassing van slimme en stabiele DECT technologie, absoluut storingsvrij.

Babymoov babyfoons

Babymoov is een innovatieve Franse fabrikant van babyfoons. Het merk heeft onlangs de stralingsvrije Visio Care III babyfoon met camera geïntroduceerd. Deze veilige en technisch zeer goede babyfoon kan worden uitgebreid met een Babymoov Visio care ontvanger scherm en stralingsvrije wifi usb stick. Een andere nieuwe video babyfoon van Babymoov is de Touch Screen Babyfoon.

Summer infants babyfoons

Summer Infants levert exclusieve babyfoon producten, die de veiligheid van uw baby garanderen. De camera op de Summer Infants beeldbabyfoon kan zoomen en kan op diverse plaatsen, zoals aan een plafond of wand worden gemonteerd.

Duux babyfoons

Van het merk Duux zijn kwalitatief goede audio dect babyfoons en digitale babyfoons met camera verkrijgbaar. Bovendien is de Duux Bluetooth baby projector momenteel zeer populair.

Audioline babyfoons

Audioline babyfoons zijn gebruiksvriendelijk, scherp geprijsd en via de betere electronicazaken direct online te bestellen. Voorbeelden van populaire Audioline babyfoons zijn de Audioline Watch & Care V 130 en de Audioline Watch & Care V 300 camera babyfoon.

Foscam babyfoons

Foscam babyfoons zijn fraai vormgegeven babyfoons in vrolijke kleuren als roze en blauw. Via diverse webshops zijn de Foscam Fosbaby serie babyfoons met camera direct te bestellen. Voorbeelden van populaire Foscam babyfoons met camera zijn de Foscam Fosbaby Blue en de Foscam Fosbaby P1 camera babyfoon.

Andere merken (ip) babyfoons met camera kopen en vergelijken

Beurer babyfoonsAngelcare babyfoonsIhealth babyfoonsJippie’s babyfoonsGigaset babyfoonsSwitel babyfoonsAnsmann babyfoonsModern Electronics babyfoonsReer babyfoons, Babyfon babyfoons, Belkin babyfoonsChicco babyfoons, Duux babyfoons, ISI mini babyfoons, Medisana babyfoons, Miniland babyfoons, Nova babyfoons, NUK babyfoons, Primanova babyfoons, Samsung babyfoons, Tefal babyfoons, Tomy babyfoons, Vtech babyfoons, Neonate babyfoons, BMC babyfoons, Wanscam IP babyfoon, Tenvis IP babyfoon, Neo Coolcam IP babyfoon, Amovision IP babyfoon, IP Smart babyfoon, Wansview IP babyfoon, Manhattan ip babyfoon, Stabo babyfoon, Technaxx beeld babyfoon, Hartig & Helling babyfoons, Belkin Wemo Baby babyfoon

Post Author: Reviewgids