Fissler original profi wokpan

“Wokken en bakken als een professional met de Fissler original profi wokpan met glazen deksel”

Wokken is enorm populair bij veel Hollandse huishoudens. U maakt met een goede wokpan als de Fissler Profi in een handomdraai de heerlijkste wokgerechten klaar. U merkt direct dat de Fissler original profi wokpan is gefabriceerd van oersterk edelstaal. Bij de pan ontvangt u een glazen deksel. Bak of wok uw favoriete gerechten met deze wokpan van topkwaliteit.

De Fissler wokpannen staan bekend om hun hoge kwaliteit, lange levensduur en gebruiksgemak. De Fissler original profi wokpan heeft een gepolijste binnenzijde die krasvrij blijft. U kunt deze wokpan op iedere warmtebron (dus ook inductie) gebruiken. U kunt de pan zonder problemen in een oven plaatsen om uw gerecht te garen en na gebruik kan de wokpan in de vaatwasser weer schoon worden.

Doordat het meegeleverde glazen deksel nauwsluitend is, kan er met deze Fissler wokpan vochtarm gekookt worden. De wokpan is voorzien van een novogrill braadoppervlak voor het krokant bakken van vlees en groenten.

Met een diameter van 35 cm is deze wokpan zeker niet klein te noemen en kunt u voor het hele gezin uw favoriete wokgerechten snel en vakkundig bereiden. De veelzijdige wokpan van Fissler hoort bij de Profi pannenserie collectie. Tussen de bodum en de rand zit een afgerond gedeelte dat ervoor zorgt dat er geen resten achterblijven. De Fissler is daarom ook heel eenvoudig schoon te maken.

Lees ook de artikelen over de BK Cuisson stoofpan, de Joseph Joseph Index snijplanken set en de Philips Airfryer.

Fissler Profi wokpan

299
4

4.0/5

Plus

  • Geschikt voor koken op inductie
  • Novogrill braadoppervlak
  • Inclusief glazen deksel

Min

  • Aan de prijs

Post Author: Reviewgids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *