Snapchat Spectacles videobril

Snapchat Spectacles bril

Met de Snapchat Spectacles bril kun je korte video opnamen maken. Deze kun je via de Snapchat app heel makkelijk met vrienden delen. Het heeft enige tijd geduurd, maar jij kunt de Snapchat Spectacles nu ook hier in Nederland kopen.  

Ehh, wat is Snapchat?
Snapchat is een app die jou de mogelijkheden biedt om foto’s en videos met vrienden uit te wisselen. Het grote verschil met andere social media apps als Facebook en Whatsapp is, dat jouw gedeelde foto’s en videos maar voor een beperkte tijd beschikbaar blijven. Snapchat telt wereldwijd al meer dan 300 miljoen gebruikers. Het bedrijf achter Snapchat heet Snap.

Wat kan ik met de Snapchat Spectacles?

Jij kunt deze fraaie camerabril met een klein knopje op een van de brilpoten bedienen en opnamen van 10, 20 of 30 seconden maken. Tijdens het opnemen is door het brandende lampje voor je vrienden te zien dat jij een opname maakt. De video-opnamen van de Snapchat Spectacles zijn cirkelvormig. De kleine accu van de videobril kan met de meegeleverde laadcase opgeladen worden. De koppeling met je smartphone is via bluetooth of wifi.

Kan ik de Snapchat Spectacles alleen met Snapchat gebruiken?

De opnamen die je met een Snapchat Spectacles bril maakt, kun je via andere social media apps met je vrienden en familie delen. Bovendien kunnen de Snapchat filmpjes naar een fotoalbum worden geexporteerd, zodat je ze via email kunt verzenden of op een website kan plaatsen.

Wat krijg ik precies als ik de Snapchat Spectacles bestel?
De Snapchat bril wordt geleverd met een accu en laadcase en je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren. 

Zijn er alternatieven voor deze videobril?

Een andere mogelijkheid is de Technaxx TX25 camerabril. De Technaxx TX25 zonnebril is voorzien van een HD camera waarmee haarscherpe foto- en video opnamen kunnen worden gemaakt. Met een foto resolutie van maarliefst 15 megapixel en de groothoeklens, is de Technaxx TX25 camerabril een veelgekozen mini actioncamera  voor outdoor- en sportliefhebbers die snel en eenvoudig de mooiste momenten op video willen vastleggen. Het verschil met de Snapchat Spectacles en de Google Glass? De Technaxx TX25 laat zich niet draadloos met een smartphone koppelen. De door jou gemaakte opnamen kun je eenvoudig op het internet delen.

Lees ook de artikelen over de Buoq Axis bluetooth koptelefoon, de Exentri RFID wallet en de iKettle slimme waterkoker.

Snapchat Spectacles

€150
4.1

Bruikbaarheid

4.5/5

Prijs

4.0/5

duurzaamheid

3.8/5

Plus

  • snelle levering
  • eenvoudig te gebruiken

Min

  • levensduur accu

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *