Oyster Mouse

Review ergonomische Oyster Mouse

Deze Oystermouse is een van de eerste ergonomische computer muizen die speciaal ontwikkeld is voor Het Nieuwe Werken. De Oystermouse is op iedere laptop of desktop computer aan te sluiten. Je kunt de Oystermuis altijd gebruiken, ongeacht of je rechtshandig of linkshandig bent. Omdat je de Oystermouse in maarliefst 5 verschillende hellende posities kunt plaatsen, vind je altijd de meest prettige werkhouding. De spanning op je spieren in je onderarm worden hierdoor verminderd. En daarmee neemt de kans op RSI klachten ook af! De Oystermouse heeft verder het uiterlijk van een normale kantoor muis. Als je lang en intensief werkt met een muis, is de Oystermouse onmisbaar bij de pc of laptop. Je kunt kiezen tussen een bedrade of raadloze versie van de OysterMouse.

Oystermouse

4.5

Ergonomie

4.5/5

Plus

  • ergonomisch
  • makkelijk

Min

  • prijs

Post Author: Reviewgids

1 reactie op “Review ergonomische Oyster Mouse

    Peter

    (juli 18, 2019 - 8:07 pm)

    Werkt enorm goed, ik ben heel tevreden over deze muis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *