Oyster Mouse

Oyster Mouse

De Oyster Mouse is een van de beste ergonomische computer muizen die speciaal ontwikkeld is voor Het Nieuwe Werken. De Oyster Mouse is op iedere laptop of desktop computer aan te sluiten. Je kunt de Oystermuis altijd gebruiken, ongeacht of je rechtshandig of linkshandig bent. Omdat je de Oystermouse in maarliefst 5 verschillende hellende posities kunt plaatsen, vind je altijd de meest prettige werkhouding.

De spanning op je spieren in je onderarm worden door het gebruik van de Oystermouse verminderd. En daarmee neemt de kans op RSI klachten ook af! De Oystermouse R-Go heeft verder het uiterlijk van een normale kantoor muis. Als je lang en intensief werkt met een draadloze of juist een bedrade muis, is de Oystermouse R-Go onmisbaar bij de pc of laptop. Je kunt kiezen tussen een bedrade of draadloze versie van de OysterMouse.

Maar al te vaak is de pc muis van matige kwaliteit, of gebruik je de mousepad op je laptop totdat je pijn in je vingers en pols krijgt. De Oyster Mouse lost al deze vervelende klachten op en zorgt ervoor dat je ontspannen en sneller je werk op je pc of laptop kunt uitvoeren.

Ook in het kader van thuiswerken is het te adviseren om uit te kijken naar een ergonomische muis die jou helpt om een juiste werkhouding aan te nemen. De R-Go Oystermouse maakt jouw thuiswerkplek compleet! Plaats hem op je thuiswerk bureau en vergeet ook je headset voor thuiswerken niet!.

Lees ook de artikelen over de Interstuhl Everyis1 bureaustoel, de Buoq Axis bluetooth headset en de Yealink W52P VoIP dect telefoon.

Oystermouse

149,00
4.5

Oystermouse R-Go

4.5/5

Plus

  • ergonomisch
  • makkelijk

Min

  • prijs

Bericht auteur: Reviewgids

1 reactie op “Oyster Mouse

    Peter

    (juli 18, 2019 - 8:07 pm)

    Werkt enorm goed, ik ben heel tevreden over deze muis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *