Oyster Mouse

Oyster Mouse

Deze Oyster Mouse is een van de beste ergonomische computer muizen die speciaal ontwikkeld is voor Het Nieuwe Werken. De Oyster Mouse is op iedere laptop of desktop computer aan te sluiten. Je kunt de Oystermuis altijd gebruiken, ongeacht of je rechtshandig of linkshandig bent. Omdat je de Oystermouse in maarliefst 5 verschillende hellende posities kunt plaatsen, vind je altijd de meest prettige werkhouding.

De spanning op je spieren in je onderarm worden hierdoor verminderd. En daarmee neemt de kans op RSI klachten ook af! De Oystermouse heeft verder het uiterlijk van een normale kantoor muis. Als je lang en intensief werkt met een muis, is de Oystermouse onmisbaar bij de pc of laptop. Je kunt kiezen tussen een bedrade of raadloze versie van de OysterMouse.

Maar al te vaak is de pc muis van matige kwaliteit, of gebruik je de mousepad op je laptop tot je pijn in je vingers en pols krijgt. De Oyter Mouse lost al deze vervelende klachten op en zorgt ervoor dat je ontspannen en sneller je werk op je pc of laptop kunt uitvoeren.

Lees ook de artikelen over de Interstuhl Everyis1 bureaustoel, de Buoq Axis bluetooth headset en de Yealink W52P VoIP dect telefoon.

Oystermouse

4.5

Ergonomie

4.5/5

Plus

  • ergonomisch
  • makkelijk

Min

  • prijs

Bericht auteur: Reviewgids

1 reactie op “Oyster Mouse

    Peter

    (juli 18, 2019 - 8:07 pm)

    Werkt enorm goed, ik ben heel tevreden over deze muis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *