Speedy Pool zwembad alarm

Speedy Pool zwembad alarm

Met een Speedy Pool zwembad alarm kun je jouw buitenzwembad, kinderbad en/of opblaasbad rustig achterlaten. Kleine kinderen kunnen natuurlijk onbedoeld in het zwemwater van jouw buitenzwembad, opblaasbad of kinderbad terecht komen. Een zwembadalarm waarschuwt jou direct als de drijvende sensor van het pool alarm beweging in het water van het zwembad waarneemt.

Het Speedy Pool zwembad alarmsysteem bestaat uit een drijvend alarm en een ontvanger. De draadloze reikwijdte van dit zwembad alarm is ongeveer 30 meter. Daarmee is het alarm prima geschikt voor gebruik bij tijdelijke buitenbadjes, opblaasbare zwembaden en vaste zwembaden. De diameter van het zwembad mag maximaal 18 meter zijn. Dit eenvoudige maar slimme zwembad alarm is overigens niet geschikt voor zwembaden met zout water.

De drijver kun je achterlaten in het zwembad en deze registreert en alarmeert direct als er in een straal van 9 meter rond de sensor beweging in het water is. Wanneer dit gebeurt, alarmeert de Speedy Pool jou met een luid alarm van 90 decibel. Ter vergelijk; dit is ongeveer zo luid als de claxon van een auto. Ook als jouw zwembad is afgedekt met een zwembadhoes of zwembadcover, kun je dit zwembad alarmsysteem gebruiken.

Het Speedy Pool alarm is via meerdere webwinkels te bestellen.

Blue Protect zwembad alarm

Een ander slim alarmsysteem voor opblaasbare zwembaden en vaste zwembaden is het Blue Protect zwembad alarm. Blue Protect is een draadloos zwembad alarm.

De alarm centrale van dit zwembad alarm kun je aan de wand bevestigen en kun je gemakkelijk bedienen. Dit Blue Protect pool alarm maakt draadloos verbinding met armbandjes die je je kinderen kunt omdoen. Deze slimme armbandjes hebben een onderdompelingsdetectie functie. Zodra de armbandjes worden ondergedompeld in water, wordt het Blue Protect alarm geactiveerd. Met een luid alarm kun je direct in actie komen!

De armbanden van dit Blue Protect zwembad alarm kunnen niet tegen zout water. Standaard ontvang je bij het draadloze zwembadalarm één blauwkleurig polsbandje. Maar natuurlijk kun je meerdere polsbandjes aankopen voor het alarm. Ze zijn er in de kleuren blauw en roze. Op dit zwembad alarm kun je maximaal 10 armbandjes koppelen.

Hoe werkt het Blue Protect zwembad alarm?

Het Blue Protect alarm kun je zonder hulp van een installateur gemakkelijk zelf installeren. Je plaatst de alarm centrale aan de wand en je kunt je kind of meerdere kinderen een Blue Protect armbandje om doen. Op het moment dat een van de polsbandjes in contact komt met water, zal het Blue Protect alarm afgaan.

Zowel de basisunit als de armbandjes werken op batterijen die je eenvoudig kunt vervangen. Het alarm laat het op tijd weten als de batterijen verwisseld moeten worden. De draadloze verbinding tussen de armbanden en het alarm is beveiligd en is heel betrouwbaar. Het is wel verstandig om eerst de reikwijdte van de armbandjes uit te testen voordat je het alarm definitief aan de muur gaat monteren.

Samen met het Blue Protect zwembad alarm kun jij spelende kinderen bij het zwembad gemakkelijk in de gaten houden.

Lees ook de artikelen over de Gardena robotmaaier, de inklapbare picknicktafel en de kieshulp voor barbecues.

Speedy Pool zwembad alarm

12,95
3.5

Speedy Pool zwembad alarm

3.5/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *