Speedy Pool zwembad alarm

Speedy Pool zwembad alarm

Met een Speedy Pool zwembad alarm kunt u uw buitenzwembad, kinderbad en/of opblaasbad rustig achterlaten. Kleine kinderen kunnen onbedoeld in het zwemwater van uw buitenzwembad, opblaasbad of kinderbad terechtkomen. Dit handige zwembadalarm waarschuwt u direct als de drijvende sensor beweging in het water van het zwembad waarneemt.

Het Speedy Pool zwembad alarmsysteem bestaat uit een drijvend alarm en een ontvanger. De draadloze reikwijdte van dit zwembad alarm is ongeveer 30 meter. Daarmee is het alarm uitermate geschikt voor gebruik bij tijdelijke buitenbadjes, opblaasbare zwembaden en vaste zwembaden. De diameter van het zwembad mag maximaal 18 meter zijn. Het alarm is overigens niet geschikt voor zwembaden met zout water.

De drijver kunt u achterlaten in het zwembad en deze registreert en alarmeert direct als er in een straal van 9 meter rond de sensor beweging in het water is. Wanneer dit gebeurt, alarmeert de Speedy Pool u met een luid alarm van 90 decibel. Ter vergelijk; dit is ongeveer zo luid als de claxon van een auto. Ook als uw zwembad is afgedekt met een zwembadhoes of zwembadcover, is dit zwembad alarmsysteem te gebruiken.

Het Speedy Pool alarm is via meerdere webwinkels te bestellen.

Lees ook de artikelen over de Gardena robotmaaier, de inklapbare picknicktafel en de kieshulp voor barbecues.

Speedy Pool zwembad alarm

23,81
3.5

Speedy Pool zwembad alarm

3.5/5

Post Author: Reviewgids