Fitbit activity tracker

Fitbit activity tracker sporthorloge

“Het activity tracker sporthorloge van dit moment”

Het nieuwe jaar is het moment om aan de slag te gaan met goede voornemens. Wie wil er nu niet een knallende start in het nieuwe jaar maken? Veel gehoorde goede voornemens zijn meer bewegen, sporten, afvallen, beter op de gezondheid letten en meer activiteiten ondernemen met vrienden. Dit Fitbit activity tracker sporthorloge is een hulpmiddel dat je hierbij kunt gebruiken.
Het Fitbit sporthorloge registreert nauwkeurig al je activiteiten gedurende de hele dag (en nacht!) Ja, je leest het goed, ook s’nachts kan het Fitbit horloge registreren hoe je slaapt en hoe je hartritme zich ontwikkelt.

Draag het Fitbit Charge HR sporthorloge gedurende de dag en houd bij hoeveel stappen je zet, hoeveel trappen je neemt en hoeveel calorieën je daarmee verbrandt. Ook registreert het Fitbit activity tracker sporthorloge de afgelegde afstanden en je hartritme waarden met de geintegreerde hartslagmeter.

De prestaties zijn af te lezen op het OLED display. Dankzij de koppeling met je smartphone of een tablet kunnen je prestaties ook daarop worden gevolgd en gedeeld worden via de socials. De accu van de Fitbit activity tracker gaat ongeveer 5 dagen mee zonder tussentijds opladen. O, en staat deze kleur of uitvoering je niet aan? Er zijn genoeg kleuren en modeltypen van de Fitbit om je keuze uit te maken.

Lees ook de artikelen over de Lowa hiking outdoor schoenen, de RFID Exentri wallet en de Buoq Axis bluetooth koptelefoon.

Fitbit activity tracker

0

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *