“Philips Hue; op elk moment de gewenste verlichting”

Review Philips Hue smartphone verlichting

Philips presenteert het slimme en innovatieve smartphone verlichtingssysteem, genaamd Philips Hue. De Philips Hue lampen zijn volledig te bedienen vanaf een smartphone of tablet. Door de Hue smartphone app te installeren op een android of ios smartphone of tablet, kan de gebruiker de led verlichting volledig naar wens draadloos afstemmen. Zo is het mogelijk om de kleur en de lichtintensiteit naar persoonlijke voorkeuren in te stellen. Dankzij de Philips Hue app is het zelfs mogelijk om de lampen buitenshuis te bedienen en ze bijvoorbeeld in te zetten als Wake-up Light!

Philips Hue led lampen zijn bovenal gebruiksvriendelijk. De meegeleverde bridge kan aan de router worden gekoppeld. Daarna kan de smartphone app worden geïnstalleerd en de gebruiker kan direct aan de slag. De originele Philips Hue starter packs omvatten enkel lichtbronnen, maar de Philips Friends of Hue-serie en de Hue Beyond-serie bestaan uit complete modieuze led lampen. In een Philips Hue starters pakket wordt de noodzakelijke bridge geleverd om het systeem in gebruik te kunnen nemen. Uitbreidingen van Philips Hue zijn altijd mogelijk; de bridge ondersteunt maximaal 50 Hue led lampen. Het is overigens niet nodig dat de gebruiker bestaande lampsystemen vervangt; de Philips Hue lampen zijn te verkrijgen in de standaard E27 fitting, GU10 fittingen en als led-strips. Zodoende passen deze led lampen in nagenoeg alle gangbare lampen en kan de gebruiker de bestaande interieur verlichting volledig moderniseren!

Voor extra gebruiksgemak kan het Hue systeem worden uitgebreid met de Philips Hue Tap, zodat de lampen ook zonder een smartphone of telefoon bediend kunnen worden. Tevens kan de Philips Hue verlichting samenwerken met Google Nest! Alternatieven voor Philips Hue bestaan er overigens ook. LED verlichting fabrikant Osram heeft onlangs de Orsam Lightify smartphone verlichting geïntroduceerd. De Osram Lightify led lampen laten zich eveneens met een smartphone app bedienen.

Philips Hue links

Philips Hue startpakket

Philips Hue E27 verlichtingpakket

Philips Friends of Hue

Philips Hue Bloom

Philips Hue Beyond lampenProduct Links
Comments


Deze Review heeft nog geen comments