“De Fatboy Headdemock hangmat, heb jij hem ook?”

Review Fatboy Headdemock hangmat

De Fatboy Headdemock hangmat staat garant voor vele uren ontspannen. Het is heerlijk relaxen in deze hangmat met standaard, welke bovendien verkrijgbaar is in verschillende vrolijke kleuren.

De Fatboy Headdemock hangmat is ruim, want hij biedt plaats aan maarliefst 3 personen. De hangmatten van Fatboy zijn van hoge kwaliteit. De hangmat heeft een ware comeback gemaakt in de Nederlandse achtertuin steeds meer gebruikers delen hun enthousiasme over deze uitstekende en zeer comfortabele hangmatten.

De Fatboy Headdemock is niet te vergelijken met een standaard canvas hangmat. De Fatboy is stabiel, ruim, erg comfortabel en staat symbool voor het ultieme lounge gevoel! De traditionele hangmat kon alleen tussen 2 bomen of palen worden opgehangen, maar deze Fatboy Headdemock komt met een veilige standaard en is daarom op nagenoeg iedere plek te gebruiken. Overal? Ja, het is zelfs goed mogelijk om je Fatboy Headdemock hangmat mee te nemen op vakantie! Met een (ingeklapte) frame afmeting van 40cm bij 140cm is de hangmat in een redelijke personenauto prima te vervoeren.

Vergelijk hieronder de prijzen van de Fatboy Headdemock en andere populaire hangmatten met standaard.Comments


Deze Review heeft nog geen comments