“Optimale bescherming tegen schadelijke UV straling”

Review UV werende zwemkleding

Inmiddels is algemeen bekend dat onze zon niet alleen voor heerlijke warmte zorgt in de zomermaanden, maar dat met de zonnestralen ook schadelijke UV stralen meekomen die niet goed zijn voor onze huid. Nog altijd neemt het aantal meldingen van huidziekten jaarlijks toe. We willen allemaal zo veel mogelijk lang van de warme zon genieten, maar moeten ons tegelijkertijd tegen de schadelijke UV stralen beschermen.
Het gebruik van zonnebrandcrème en het voorkomen van huidverbranding zijn twee manieren waarop dit kan; een hele praktische derde manier is de keuze voor UV werende (zwem)kleding. Door UV werende zwemkleding te dragen, beschermen we onze huid optimaal tegen UV-stralen.

Op de webshop van UV-zwemkleding.nl is mooie uv-beschermende badkleding te vinden voor baby's, meisjes, jongens, dames en heren. Naast UW beschermende zwemkleding, is er ook een ruim aanbod aan UV shirts, zonnehoeden, UV badpakjes, speciale zwemluiers en andere UV werende accessoires op de website te vinden.
Enkele merken van UV werende kleding zijn Lässig, Prolimit, Snapper Rock en Cabana Life.

De UV werende zwemkleding die u op uv-zwemkleding.nl kunt vinden, beschikt over een zogenaamd UPF50+ keurmerk / predicaat. UW zwemkleding met deze waarde zorgt ervoor dat tot 97,5% van de schadelijke UV-stralen worden tegengehouden. De UW badkleding wordt gefabriceerd zonder gebruikmaking van milieubelastende chemicalien. De UV werende zwemkleding kan in alle soorten water worden gebruikt en heeft de positieve eigenschap zeer snel te drogen.

Maak uw keuze uit het brede assortiment UV werende (zwem)kleding en beleef een zorgeloze vakantie met veel zon!Comments


Deze Review heeft nog geen comments