“De Nuna Zaaz; modern, eigenzinnig en veilig”

Review Nuna Zaaz meegroei kinderstoel

Bij de betere baby speciaalzaken kunt u de Nuna Zaaz design kinderstoel aantreffen. Deze nieuwe meegroeistoel is niet alleen erg mooi om te zien, maar is minstens zo praktisch en uitermate veilig voor uw kleine kinderen! Dankzij de meegeleverde adapter, het afneembare tafelblad en de 3punts gordels zit uw kleine baby als snel stevig en rechtop in de Nuna Zaaz! Er is gekozen voor hoge kwaliteit kunststof en zachte kussens zodat uw kleine spruit heerlijk zit.
De Nuna Zaaz heeft vele prettige eigenschappen! Zo is de stoel in hoogte nagenoeg traploos verstelbaar en is hij dus bij iedere eettafel of lagere salontafel prima aan te schuiven. Verder zijn de adapters en gordels eenvoudig te verwijderen zodat ook gortere kinderen van de Nuna Zaaz gebruik kunnen blijven maken. Sterker nog; ook volwassenen kunnen prima zitten op de Nuna Zaaz!
Als u de stoel enige tijd gebruikt, zult u merken hoe makkelijk de stoel is in gebruik. De Nuna Zaaz is snel schoon te maken, is verkrijgbaar is allerlei kleuren en is een investering voor de lange termijn. Na een weekje Nuna Zaaz wilt u niet anders meer!Comments


Deze Review heeft nog geen comments