“Samen veilig en comfortabel slapen met je baby”

Review Chicco Baby Next 2 Me wiegje

Voor mama's en papa's (en niet te vergeten; de kleine baby) is niets fijner dan samen veilig en comfortabel te kunnen slapen. Een kleine baby kan zo dicht bij de moeder en/of vader zijn en wennen aan het dag-en-nacht-ritme. Losse wiegjes en ledikantjes zijn natuurlijk naast een bed van de ouders te plaatsen, maar vaak genoeg ontbreekt hiervoor de ruimte en is er toch sprake van een zekere afstand.

Het Chicco Baby Next 2 Me wiegje biedt in deze situatie een comfortabele en veilige oplossing. Zonder tussenafstand wordt het met deze co-sleeper wieg mogelijk om samen met je baby heerlijk te slapen. Het samen slapen met de baby draagt bovendien bij aan het gevoel van veiligheid dat iedere ouder zijn kind van nature wil geven.

Een bijkomend voordeel van de Chicco Baby Next 2 Me wieg is het feit dat de kleine baby dicht in de buurt is en de ouders het zicht op de kleine spruit niet verliezen. Ook voor het geven van de borst / nachtvoedingen en het verschonen van de luier is het praktisch als de baby dicht bij de ouders, maar in zijn/haar eigen warme en veilige babywiegje ligt.

Het Chicco Baby Next 2 Me wiegje is een betaalbare en uiterst praktische co-sleeper wieg die opgebouwd is uit lichte materialen. De baby wieg is eenvoudig te monteren en demonteren en de bekleding van het wiegje kan snel worden verwijderd wanneer deze gereinigd moet worden.Comments


Deze Review heeft nog geen comments