“De Air swimmer is een sensatie en vrolijk speeltuig voor kinderen”

Review Air Swimmer

De Air swimmer is misschien wel een van de meest opvallende nieuwe speeltjes in de speelgoedwinkels! Altijd leuk om een collega, vriend of vriendin de stuipen op het lijf te jagen met deze grote bestuurbare helium ballon! De Air swimmer is een vliegende haai of clownvis die middels een afstandbediening bestuurd kan worden.
Deze gigantische vliegende vissen zien er levensecht uit en zijn makkelijk te besturen door kinderen. De Air Swimmers worden gemaakt uit stevig nylon en dienen gevuld te worden met helium, waardoor ze blijven zweven. De radiografisch bestuurbare Air swimmer heeft een bereik tot 30 meter en kan dankzij de beweegbare staartvin naar links en rechts worden gestuurd. Stijgen en dalen kan met een beweegbare "feeder fish" aan de onderzijde.
Als de Air swimmer is opgeblazen, blijft deze tot maximaal 2 weken vliegklaar. Bijvullen kan in een bloemenwinkel, fietsenwinkel of supermarkt waar heliumballonnen worden verkocht. De Air swimmer kan een mooie opmaat zijn naar een rc vliegtuig, rc drone en/of rc race auto's.Product Links
Comments


Deze Review heeft nog geen comments