“Het Speedy Pool zwembad alarm biedt extra veiligheid voor een zacht prijsje”

Review Speedy Pool zwembad alarm

Bij warm zonnig weer is er niets fijner dan dat uw kinderen heerlijk met water kunnen spelen. Ze kunnen zich goed vermaken met allerhande speelattributen zoals waterpistooltjes, strandballen en opblaasbare zwembanden.

Met een Speedy Pool zwembad alarm kunt u uw buitenzwembad, kinderbad en/of opblaasbad rustig achterlaten. Dit handige zwembadalarm waarschuwt u direct als de drijvende sensor beweging in het water van het zwembad waarneemt.

Het Speedy Pool zwembad alarmsysteem bestaat uit een drijvend alarm en een ontvanger. De draadloze reikwijdte van dit zwembad alarm is ongeveer 30 meter. Daarmee is het alarm uitermate geschikt voor gebruik bij tijdelijke buitenbadjes, opblaasbare zwembaden en vaste zwembaden. De diameter van het zwembad mag maximaal 18 meter zijn. Het alarm is overigens niet geschikt voor zwembaden met zout wateer.

De drijver kunt u achterlaten in het zwembad en deze registreert en alarmeert direct als er in een straal van 9 meter rond de sensor beweging in het water is. Het is niet ondenkbaar dat kleine kinderen, zonder dat dit de bedoeling is, in het zwemwater terechtkomen terwijl dit op dat moment niet de bedoeling is. Wanneer dit gebeurt, alarmeert het Speedy Pool zwembad alarm u direct middels een luid alarm van 90 decibel. Ter vergelijk; dit is ongeveer zo luid als de claxon van een auto. Ook als uw zwembad is afgedekt met een zwembadhoes of zwembadcover, is dit zwembad alarmsysteem te gebruiken.

Natuurlijk is het het mooiste als het Speedy Pool zwembadalarm u uiteindelijk niet hoeft te alarmeren. Maar mocht dit toch gebeuren, dan bent u blij dat u heeft besloten om dit stukje extra veiligheid voor uw buitenbad heeft aangeschaft. De prijs van het Speedy Pool alarm is alleszins acceptabel; voor ongeveer 25,00 Euro heeft u dit zwembadalarm in uw bezit.

Overigens is de aankoop van dit Speedy Pool zwembadalarm ook prima te combineren met andere Speedy artikelen. Speedy levert namelijk niet alleen dit zwembad alarmsysteem, maar ook diverse formaten zwembaden en zwembadaccessoires.Comments


Deze Review heeft nog geen comments