“Hoge kwaliteit stuntvliegers, matrasvliegers en stuurvliegers”

Review HQ stuntvliegers

Bij mooi zonnig weer en een matige tot krachtige wind verschijnen overal weer vrolijke en snelle stuurvliegers en stuntvliegers ten tonele. Een voorbeeld van een serieuze stuntvlieger is deze sportvlieger van Invento. De HQ kunstvlieger is een zeer nauwkeurige stuntvlieger waarmee ook wedstrijden kunnen worden gevlogen. Deze vlieger laat zich eenvoudig en intuitief besturen en na een korte gewenningsperiode krijgt u het gevoel een professionele vliegerpiloot te zijn. Deze stuntvlieger voert moeiteloos trucs uit als de Backspins, Jacob’s Ladder, Fade, Lazy Susans, Lateral Rolls of Yo-Yo's. De Invento Infinity vlieger voert alle trucs controleerbaar uit.

Als u echter nog geen getraind stuntvliegeraar bent, kunt u ook kiezen voor de kleurrijke HQ matrasvliegers. Ook met de matrasvliegers, welke verkrijgbaar zijn in verschillende spanwijdtes, kunt u volop trucjes in de lucht uitvoeren en de windvlagen benutten voor spectaculaire duikvluchten.

Aan de kinderen is ook gedacht. Er zijn eenvoudige stuurvliegers en stuntvliegers met een wat kleinere spanwijdte die door kinderen goed te besturen zijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u een stuntvlieger, matrasvlieger of stuurvlieger kiezen op basis van de spanwijdte, de maximale belastbare windsnelheid en de prijs. De keuze voor een van de HQ vliegers is een keuze voor een kwaliteitsvlieger waar u jarenlang plezier van kunt hebben!Comments


Deze Review heeft nog geen comments