“Fitbit; het activity tracker sporthorloge van 2017”

Review Fitbit activity tracker sporthorloge

Het nieuwe jaar is traditioneel het moment om (opnieuw) aan de slag te gaan met goede voornemens. Wie wil er nu niet een knallende start in het nieuwe jaar maken? Als jouw goede voornemens iets van doen hebben met meer bewegen, sporten, afvallen, beter op je gezondheid letten of meer activiteiten ondernemen met vrienden, dan is deze Fitbit activity tracker onmisbaar.
Het Fitbit sporthorloge registreert nauwkeurig al je activiteiten gedurende de hele dag (en nacht!) Ja, je leest het goed, ook snachts kan het Fitbit horloge registreren hoe je slaapt en hoe je hartritme zich ontwikkelt gedurende de nachtrust.

Draag het Fitbit Charge HR sporthorloge gedurende de dag en houd bij hoeveel stappen je zet, hoeveel trappen je neemt en hoeveel calorieën je daarmee verbrandt. Ook registreert de activity tracker de afgelegde afstanden en je hartritme waarden met de geintegreerde hartslagmeter.

De prestaties zijn direct afleesbaar op het duidelijke OLED display. Dankzij de koppeling met je smartphone of tablet kunnen de prestaties ook hierop worden gemonitord. De oplaadbare accu van de Fitbit activity tracker gaat ongeveer maximaal 5 dagen mee zonder tussentijds opladen. O, en staat deze kleur of uitvoering je niet aan? Er zijn genoeg kleuren en modeltypen van de Fitbit om je keuze uit te maken.

Succes met de keuze en de goede voornemens!Comments


Deze Review heeft nog geen comments