“De Exentri Wallet biedt optimale bescherming tegen skimming”

Review Exentri Wallet RFID

De Exentri Wallet is meer dan een handig hulpmiddel om je pasjes in op te bergen. Deze luxe portemonnee is voorzien van een RFID blocker en biedt daarmee een optimale bescherming tegen skimmen.

Met de Exentri portemonnee heb je al je pasjes overzichtelijk bij elkaar en altijd direct bij de hand. De Exentri portemonnee is voorzien van een opening waardoor 2 pasjes snel en eenvoudig naar buiten kunnen worden geschoven. Het is daarbij niet direct nodig om de portemonnee te openen. 

De Exentri Wallet komt uit Noorwegen en is gemaakt van RVS. De portemonnee is afgewerkt met leder en nylon details. De Exentri is een alternatief voor de standaard portemonnee en biedt, ten opzichte van een kaarthouder en traditionele portemonnee een goede bescherming tegen skimming. Behalve pasjes, kun je ook briefgeld kwijt in de Exentri Wallet. Dankzij de compacte afmetingen van 7,0 bij 9,0 centimeter en een dikte van slechts 1,0 centimeter past de Wallet van Exentri gemakkelijk in een broekzak. 

De Exentri portemonnee is er in verschillende kleuren en wordt standaard aangeleverd in een fraaie geschenkverpakking. Daarmee is deze handige portemonnee dus ook een mooi presentje om cadeau te doen. Via onderstaande links is meer informatie te vinden over de Exentri Wallet.Comments


Deze Review heeft nog geen comments