“De Soundlogic Full HD Dashcam biedt houvast bij incidenten”

Review Soundlogic Full HD Dashcam

Je hoopt hem eigenlijk nooit nodig te hebben, maar de Soundlogic Full HD Dashcam is wel je beste vriend als zich onverhoopt een verkeersongeval of een verkeersincident heeft voorgedaan. Een ongeluk met de auto zit in een klein hoekje, zeker in de koude wintermaanden of tijdens een vakantie in het buitenland. Vlak na een verkeersincident is het meer regel dan uitzondering dat de betrokken partijen nog niet in goede doen zijn. Automobilisten, motorrijders of brommerbestuurders kunnen vergeten zijn wat ze precies verkeerd hebben gedaan. Met een Dashcam als de Soundlogic is er altijd een opname beschikbaar welke als bewijsmateriaal voor de politie en de verzekeringsmaatschappij kan dienen.

De Soundlogic Slimline HD Dashcam functioneert als betrouwbare 'bijrijder' en begint door de geïntegreerde sensor direct met het maken van opnamen bij het starten van de auto. De 100° groothoeklens zorgt voor een wijde en scherpe blik op de verkeerssituaties. De HD opnames worden door de Soundlogic Dashcam direct opgeslagen op een SD-kaart. De beelden kunnen vervolgens worden overgezet naar andere media, of worden afgespeeld op het display van de Soundlagic camera zelf.

De dashcam is verder 360° draaibaar, wordt geleverd met een oplaadbare accu en past dankzij zijn compacte afmetingen prima achter de binnenspiegel van de auto. Dit is een uitstekende positie voor het maken van opnamen, zonder dat de dashcam uw eigen zicht belemmert. Dankzij ingebouwde lichtsensoren is de dashcam ook prima inzetbaar tijdens donkere avonden en bij nachtelijke ritten. Tot slot nog een belangrijke constatering; voor de prijs van deze dashcam hoeft u het niet te laten!.Comments


Deze Review heeft nog geen comments