““Sonos Playbar; audio en design van topkwaliteit””

Review Sonos Playbar

Nieuwe dunne en platte televisies produceren steeds mooiere kleuren en kunnen vaak worden verbonden met internet om te kunnen surfen en andere media, zoals youtube filmpjes, te kunnen afspelen. Een heikel punt bij de moderne televisies is de geluidsweergave. In deze platte tv's is gewoonweg geen ruimte aanwezig voor een capabele luidspreker. De Sonos Playbar soundbar lost deze tekortkoming per direct op. De Sonos Playbar is een fraai vormgegeven speaker die onder een flatscreen televisie geplaatst kan worden.

De Sonos Playbar soundbar vult iedere HDTV aan met een formidabele Hifi geluidsweergave in Dolby Digital 3.0 Home Cinema of in stereo. De Sonos soundbar is bovendien eenvoudig te installeren; een voedingskabel en optische audiokabel zijn voldoende om de Playbar tot leven te wekken. Een mooie optie is de wifi all-in-one afspeeloptie. Met een beschikbare Sonos-app kan de Playbar worden aangestuurd via een smartphone of tablet. De Sonos Playbar meet 8,5 cm hoog, 90,0 cm breed en 14,0 cm diep. De soundbar weegt 5,4 kilogram, mede door de 9 geïntegreerde luidsprekers. Er zijn ethernet aansluitingen aanwezig om de Sonos Playbar op een thuisnetwerk te kunnen aansluiten. Een optioneel verkrijgbare wandmontage beugel maakt het mogelijk om de Sonos soundbar aan de wand te bevestigen.

Het verschil in geluidskwaliteit tussen de standaard televisie luidsprekers en de Sonos Playbar is enorm. Lage, alsook midden- en hoge klanken worden loepzuiver weergegeven. Het ontbreekt de Sonos Playbar ook niet bepaald aan vermogen; de fervente filmkijker zal likkebaarden bij de voortreffelijke geluidsbeleving van deze super soundbar! De Sonos Playbar is misschien wel de beste soundbar van dit moment. Die kwaliteit komt met een prijskaartje, maar de manier waarop de Sonos en een televisie elkaar aanvullen, maakt het de investering meer dan waard.Comments


Deze Review heeft nog geen comments