“Byron BY206E deurbel; draadloos, slim en draadloos”

Review Byron BY206E draadloze deurbel

Iedereen heeft er wel een, de welbekende deurbel. In de loop der jaren heeft de deurbel een ware evolutie doorgemaakt. Van de deurklopper waar het ooit allemaal mee begon, tot aan de huidige, moderne draadloze deurbel zoals we die nu allemaal kennen. De Byron BY206E met zijn specificaties sluit goed aan op de behoeften van de huidige consument.

De draadloze deurbel set van Byron kiest automatisch één van de zelflerende codes, waardoor er geen storing kan optreden met bijvoorbeeld de deurbel van de buren. In open veld is het bereik van de bel maarliefst 125 meter. Het bereik wordt weliswaar beïnvloed door muren en obstakels en heeft in een standaard moderne woning daarom een bereik van ongeveer 50 meter. Tevens beschikt de Byron over 8 verschillende melodieën. De unit werkt op AA-batterijen (excl.) en is draadloos. Dit betekent dat de unit overal binnen het huis meegenomen en geplaatst kan worden. Ideaal wanneer men even boven moet zijn of in de tuin. De deurbel is voorzien van een volumeregelaar en is daarom ook geschikt voor ruimtes waar veel, of juist weinig geluid is. De belknop werkt op 1x CR2032 batterij (incl.) en is voorzien van verlichting zodat gasten ook in het donker de deurbel kunnen vinden. Uiteraard is de belknop waterbestendig en voorzien van een naamplaatjeshouder.

Het verschil in kwaliteit tussen een standaard deurbel en de draadloze deurbel set van Byron is enorm. Boren in de muur, een slecht bereik en/of het leggen van ellelange kabels is vanaf nu verleden tijd. Bezoek hoeft niet langer in de kou te staan dankzij Byron. De draadloze deurbel set kan overal opgehangen worden en is simpel, snel en makkelijk te plaatsen zonder enige technische kennis.Comments


Deze Review heeft nog geen comments